Verwacht in #1 januari

Ik wil graag iets nieuws online gooien en omdat veel mensen zich afvragen wat er iedere maand uitkomt wil ik voortaan een rijtje maken met boeken die iedere maand uitkomen. Ik zet 12 boeken op een rij zodat jullie genoeg keuze hebben! Sommige zijn herdrukt of in een andere uitgave, maar nog steeds super leuk dus een echte must read! Van thrillers tot romans tot fantasy zodat iedereen een keuze heeft in verschillende genre’s.

Hier is de top 12 van januari!

Geestenkrijger  ~ Linda Dielemans

image

3500 jaar geleden… Arn is voorbestemd om net als zijn
vader dodenverzorger te worden. Maar wanneer hij een
vreselijke fout begaat, brengt Arn zijn familie en de rest
van zijn dorp in gevaar. De enige manier om zijn fout te
herstellen is door een levensgevaarlijke reis te maken naar
Melor, die bij de Stenen woont. Onderweg raakt Arn
verstrikt in zijn eigen leugens. Als de stoere Lya zijn pad
kruist, kan hij niet anders dan haar mee op reis nemen.
Zullen ze Melor vinden? En zal de beroemde bronssmid
de oplossing hebben voor zijn problemen?

Verwacht : 05 /01/2016
Hardcover : €17.50

Duizend stukjes van jou ~ Claudia Gray

image

Marguerite groeit op met twee briljante wetenschappers als ouders. Ze hebben een apparaatje uitgevonden waarmee je door verschillende dimensies kunt reizen en in steeds een andere versie van je eigen leven terechtkomt. Wanneer haar vader wordt vermoord vanwege deze uitvinding, zit ze samen met een van diens studenten de vermoedelijke dader op de hielen en komt terecht in een futuristisch Londen, aan het hof van de Russische tsaar en in een vreselijke wereldwijde overstroming.

Verwacht : 12 / 01 /  2016
Paperback : € 15.00

Blauwe maan ~ Jaye Wells

image

The Wire’ en ‘Breaking Bad’ met magie… In ‘Blauwe maan’, het tweede deel in de Kate Prospero-serie van Jaye Wells en het vervolg op ‘Grijze magie’, lopen de spanningen in Babylon hoog op… 

De aanstaande blauwe maan, de tweede volle maan binnen een maand, zorgt voor onrust onder de inwoners van de stad Babylon, Ohio. 

Kate en haar collega’s doen er alles aan om de vrede te bewaren, maar dat wordt moeilijk als er een nieuwe magische drug is opduikt die de gebruikers aanzet tot verkrachting en geweld. En hoe dichter bij de volle maan, hoe krachtiger de drug wordt. Ze hebben maar een paar dagen om de zaak op te lossen, voor er in de hele stad slachtoffers zullen vallen…

Verwacht : 12 / 01 / 2016
Paperback : € 17.99

Cyberbrein ~ James Dashner

image

Michael dacht dat als hij zou helpen om cyberterrorist Kaine op te sporen, VirtNet weer veilig zou zijn voor gamers. Niets bleek minder waar.De waarheid is vreselijker dan hij ooit had kunnen denken. Kaine blijkt een Tangent, een tot leven gekomen computercode. Kaine heeft een manier gevonden om Tangenten in de hersenen van mensen te plaatsen en de controle over te laten nemen. Hij wil alle mensen op aarde vervangen door Tangenten. Michael lijkt de enige te zijn die hem kan stoppen…

Verwacht : 12 / 01 / 2016
Paperback : € 15.00

De redding ~ Jayne Ann Krentz

image

Lucy haar tante is tijdens een fataal auto-ongeluk omgekomen. Lucy vertrouwt het niet en keert vanuit Washington terug ogenschijnlijk om het huis op te knappen voor de verkoop, maar in het geheim wil ze de zaak onderzoeken.

In de afgelopen jaren is Summer River opgebloeid en staat als trendy stad op de kaart. Lucy werkt als forensisch onderzoeker, terwijl Mason nog steeds even aantrekkelijk is en een succesvol beveiligingsbedrijfje leidt met zijn broer. Wat is er in het verleden gebeurd?

Verwacht : 14 /01/2016
Paperback : € 15.00

In seizoenen ~ Judith Visser

image

Wat gebeurt er als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent en door nalatigheid van het ziekenhuis niet meer geholpen kunt worden? Dat je in seizoenen moet gaan denken? Annabel Wismar (59) laat het er niet bij zitten en zoekt haar heil bij Belgische artsen, die haar nog wel willen behandelen. Haar zoon David twijfelt geen moment en trekt bij zijn moeder in om haar te verzorgen. Al snel blijkt dat David zo zijn eigen manier heeft om met de situatie om te gaan. In seizoenen is een boek over hoop en wanhoop, en over het gevecht tussen vasthouden en loslaten. Hoe belangrijk wordt het verleden, wanneer er geen toekomst meer is…

Verwacht : 17/01/2016
Paperback : € 19.99

Bibliotheek der zielen ~ Randos Riggs

image

De tijd dringt voor de bijzondere kinderen. Mevrouw Peregrine is nog steeds niet veilig, dus Jacob Portman en Emma Bloom beginnen aan een extreem gevaarlijke reddingsmissie. Ze bereizen een door oorlog verscheurd landschap, leren nieuwe bondgenoten kennen en trotseren grotere avonturen dan ooit tevoren. Maar kan Jacob echt de held zijn die de bijzondere kinderen denken dat hij is? De knallende afsluiter van de veelgeprezen succesreeks. Een zenuwslopende Young Adult met meer dan vijftig nieuwe foto’s!

Verwacht : 18 /01 / 2016
Hardcover : 19.99

De Keuze ~ Nicholas Sparks

image

Travis Parker heeft alles wat hij maar kan wensen: een leuke baan, goede vrienden en een prachtig huis. Hij geniet met volle teugen van het leven en is ervan overtuigd dat een relatie hem alleen maar in de weg zou staan. Tot Gabby Holland naast hem komt wonen.

Travis doet zijn best contact met haar te krijgen, maar de mooie Gabby lijkt er niet van gediend. Ondanks al haar afwijzingen, en ondanks de aanwezigheid van Gabby’s vriend, probeert Travis dicht bij haar te komen. Zijn koppige pogingen zijn het begin van een emotionele reis die geen van beiden had kunnen voorzien en hun confronteert met de hartverscheurende vraag: hoe ver kan en mag je gaan in de hoop op liefde?

Verwacht : 19 /01 / 2016
Paperback : €17.50

De witte vlam ~ Richard Schwartz

image

De Witte Vlam is het tweede deel in de Godenoorlogen-reeks van de Duitse fantasy-ster Richard Schwartz. Het langverwachte vervolg op de boeken van Het Geheim van Askir, waarmee de auteur in korte tijd tienduizenden fantasy-fans uit heel Europa aan zich wist te binden. De avonturen van Leandra en Havald gaan hier verder.
Na een avontuurlijke reis bereikt de halfelfin Leandra samen met zwaardmajoor Blix de kroonstad van Illian. Daar wil ze de troon van de drie koninkrijken bestijgen en de mensen van de belegerde stad eindelijk nieuwe hoop bieden. Maar de necromantenkeizer Corvulus is allang in de stad geïnfiltreerd en heeft zijn eigen kandidaat voor de troonopvolging op het oog. Dankzij diens intriges laaien de brandstapels van de Witte Vlam vrijwel dagelijks op in de kroonstad, en komt zelfs Wezel in het kruisvuur van de religieuze fanatici terecht. Leandra heeft maar weinig tijd om het lot van Illian af te wenden, voordat ze voor ketterij wordt veroordeeld en geëxecuteerd.

Verwacht : 20/01/2016
Paperback : € 24.95

Moederziel ~ Marelle Boersma

image

Josje is niet gecharmeerd van haar moeders nieuwe vriend. Ze trekt bij haar moeder in om voor haar te zorgen. Zegt ze. Al snel neemt ze het hele huishouden over. De familieband wordt aangetrokken; strak en knellend. Dan wordt er in de tuin een dode vrouw gevonden…

Verwacht : 20/01 / 2016
Paperback : € 6.99

De Vuurkoningin ~ Anthony Ryan

image

De Vuurkoningin is het derde en laatste deel van Anthony Ryan’s waanzinnige fantasy-reeks In de Schaduw van de Raaf.

Koningin Lyrna heeft de bloedige aanslag op Alltor overleefd, en nu moet ze haar strijdmachten verzamelen om de hoofdstad terug te veroveren op de Volariaanse indringers. Maar haar vijanden verdrijven uit het Rijk zal niet genoeg zijn om haar bloedlust te stillen – ze wil ze tot over de oceaan volgen en hun koninkrijk in de as leggen. Om dat voor elkaar te krijgen moet ze haar lot in de handen leggen van de Zevende Orde: mannen en vrouwen die beschikken over angstaanjagende krachten, geboren uit het Duister zelf.

Verwacht :  22-01-2016
Paperback : € 24.99

Schuld ~ Lauren Kate

image

Het verhaal van Cam

Het langverwachte vervolg in de Fallen-serieSchuld begint op het moment dat Cam verdwijnt in Extase. Cam gaat op zoek naar zijn vroegere liefde Lilith, die hij al lange tijd probeert te vergeten. Lilith is door zijn schuld in de helterechtgekomen en hij wil proberen haar te bevrijden. Lucifer sluit een pact met Cam. Als het hem lukt om Lilith binnen achttien dagen opnieuw te veroveren mag hij haar meenemen. Maar hij heeft Lilith vervuld met haat jegens Cam. Wat is de prijs voor een pact met de duivel?

Verwacht : 22 /01 / 2016
Paperback : € 18.99

Waar kijken jullie het meest naar uit?
Ik wacht vol verlangen op het boek van Judith visser en wil graag de maze runner serie lezen en de boeken van Lauren Kate!

Please follow and like us:

Geef een reactie