#TheQuoteChallenge, Dag 1

Ik werd door Melissa van  melissa’s bookworld blog getagd om deze Quote Challenge te doen. Het is de bedoeling om:
1.   3 dagen lang een post te plaatsen
2.   3 quotes per dag te kiezen
3.   3 bloggers per dag te taggen

Quotes-the-hunger-games-trilogy-16530191-600-400

De hongerspelen is een van mijn favoriete boeken. De Quote die me bij blijft is zeker deze : Fire is catching and if we burn, then you burn with us!

Het is een Quote die me aan het leven laat herinneren. Je moet opletten met wat je doet, want als je niet oplet neem je andere mee in je problemen of zij jou. Het leven is net een brandend vuur, als je niet oplet dan brand er meer af dan je lief is, want vuur is moeilijk te stoppen!

veronica-roth-birthday-august-19-2013-divergent-quotes-main-2

Dit is een Quote uit Divergent (inwijding) .  Fear doesn’t shut you down, it wakes you up. De angst die je voelt maakt je sterker. De angst die je uiteindelijk overwint voelt als een overwinning. Iedereen heeft een angst, ook al ligt het soms nog zo diep. Deze Quote geeft me een beeld van de dingen die ik wil doen en over mijn angsten moet heen stappen, omdat met angst leven niks is. De overwinningen die je maakt maken je sterker en zorgen voor een nieuwe ervaring die belangrijk is.

ik-geef-je-de-zon

Ik geef je de zon is een super mooi en diepgaand boek. Een boek vol kunst en beelden die je op het netvlies blijven plakken. Deze quote laat zien wat de meeste mensen willen : Makkelijk de tijd kunnen terug draaien zodat je bepaalde gebeurtenissen niet zou hebben meegemaakt. Als je iets niet mee gemaakt zou hebben, zou je die last niet hebben die je nu voelt!

Ik daag de volgende mensen uit om ook de Quote challenge te doen van 3 dagen :

 

Please follow and like us:

0 thoughts on “#TheQuoteChallenge, Dag 1

Geef een reactie