#TheQuoteChallenge, Dag 2

Ik werd door Melissa van  melissa’s bookworld blog getagd om deze Quote Challenge te doen. Het is de bedoeling om:
1.   3 dagen lang een post te plaatsen
2.   3 quotes per dag te kiezen
3.   3 bloggers per dag te taggen

httpthe-fault-in-our-stars-quotes_tumblr_com_

Het verhaal van Een weeffout in onze sterren is een super mooi verhaal van een meisje met kanker die een bucketlist heeft die ze wilt afwerken, maar plotseling word ze verliefd op de knappe Gus. Het is een verhaal dat laat zien dat liefde kan overwinnen, wat er ook gebeurt. Ze heeft zichzelf beloofd om niet verliefd te worden, maar die belofte is verbroken. Daarom vind ik deze quote mee : Love is keeping the promise anyway!

Tegeltje

Uit het boek Spijt komt deze mooie echte quote : Spijt is verstand dat te laat komt. Het gaat over een jongen die zwaar gepest word en uiteindelijk eisen alle dingen hun tool. Mensen krijgen spijt, maar het is te laat. Sommige dingen komen te laat en daar kan je niks aan veranderen.

harry-harry-potter-life-quote-quotes-risks-Favim_com-39738

Van harry potter heb ik tot nu toe alleen de films gekeken, de boeken staan gepland voor deze maand! Toch vind ik dat de quote ertussen hoort. ” Wat is leven zonder een klein beetje risico ?”. Je hoort risico te nemen te nemen in het leven, want voor je het weet is het voorbij en krijg je spijt van de kansen die je hebt laten liggen.

De volgende bloggers daag ik uit om ook 3 dagen de quotes te noteren volgens de beschijving :

Veel plezier!

Als je me tagg in de post krijg ik een melding en dan lees ik de taggs van jullie! Ik ben benieuwd!!

 

 

Please follow and like us:

Geef een reactie