#TheQuoteChallenge, Dag 3

Ik werd door Melissa van  melissa’s bookworld blog getagd om deze Quote Challenge te doen. Het is de bedoeling om:
1.   3 dagen lang een post te plaatsen
2.   3 quotes per dag te kiezen
3.   3 bloggers per dag te taggen

the-fault-in-our-stars-quote

Ik hou van romantische boeken, daarom neem ik deze quote van John Green. ” I fell in love the way you fall asleep, slowly and then all at once. Ik vind de quote heel mooi, omdat het een mooi beeld schets van de liefde, de echte liefde. De liefde waarvoor je voor de ander door het vuur zou gaan en tot het bitterende einde zou vechten!

super mooi! <3 #thefaultinourstars

10430b217447a060e72350ec8fff11fd

Wanneer mensen zeggen onmogelijk, dan bedoelen ze eigenlijk onwaarschijnlijk.

Deze quote spreekt me aan, omdat mensen vaak zeggen dat ze iets niet kunnen of dat het niet lukt. Ik ben zelf van het oppeppen en het zeggen dat iets kan als je iets echt wilt!

Deze mooie Quote komt uit de Grisha boeken van Leigh Bardugo.

fb_img_14508227629301

Ik ben dol op de natuur en vooral gebieden aan de zee of in het bos, omdat de natuur dan echt tegen je spreekt vind ik! De natuur zegt meer dan je denkt en het is een plek die je rust kan gunnen die je soms nodig hebt. Een plek die je innerlijke rust kan geven, even van de drukke buitenwereld. De wereld zonder media en vooroordelen, alleen de dieren om je heen.

De Quote laat zien dat de lucht meer kan zeggen dan je denkt. Er is altijd wel een storm op komst die op de loer ligt om los te barsten. Dit kan je zowel letterlijk als figuurlijk zien.

Overgens is het een super mooi boek! Lees de recensie hier!

Ik nomineer de volgende bloggers om ook mee te doen aan de tagg :

Veel plezier!

Please follow and like us:

Geef een reactie