Paintbal manage Rotterdam 

Gisteren ben ik met mijn vriendin Anja van Follow me move gaan paintballen. We zouden elkaar dit jaar echt meeten en dat hebben we op een leuke manier gedaan! Een uitstapje waarbij je niet alleen wat ga drinken, maar ook wat doet!

Ik was al vroeg onderweg gegaan naar de manage, want je moest een half uur van te voren aanwezig zijn. Natuurlijk raak ik de weg weer eens kwijt en dan heb ik eindelijk de weg gevonden, is de brug weg, terwijl hij wel op Google Maps stond…. Ik was echt boos en een beetje radeloos gevonden en belde Anja op. Gelukkig kwamen de hulptroepen mij even oppikken!

Na wat geklets, instructies en ons in de pakken te hebben gehesen mochten we eindelijk aan de wapenkamer. Tijd om je helm op te poetsen die onder de verf zit en je tegenstanders te zien.

Ziet het er niet gaaf uit!

Tijd om de dop van je wapen af te halen en te spelen! We vormden 2 teams, rood en groen tegen roze en geel. Tijd om de strijd te laten beginnen! Ik probeerde om dichterbij te komen, maar het ging soms lastig omdat je dan gelijk onder Schot stond. Je regelt rugdekking en dat gaat het en stuk beter!

Ik heb uiteindelijk 3 rondes gespeeld. Ik vond het na een tijdje niet meer leuk, omdat blauw, een team wat er later bij kwam vals speelde door binnen de 5 meter te schieten en je onderuit probeerde te schieten. Toen nog 4 mensen van mijn team hun laatste potje speelde ben ik wat gaan drinken boven met de andere dames!

Ik heb een geslaagde dag gehad! Wat blauwe plekjes, maar ik ben goed gaan schuilen! Wij vonden het wel jammer dat we niet tegen elkaar konden en mensen vervelend deden, maar dit is zeker een geslaagde locatie!
Wil je er ook heen? Dit is de locatie!

Paintball Manege

Bergse Linker Rottekade 20

3056 LA Rotterdam

Website : klik hier

Please follow and like us:

0 thoughts on “Paintbal manage Rotterdam 

Geef een reactie