By the Fire – Bookvault

Hallo lieve mensen,

De December maand is weer van start gegaan. Voor mij hoog tijd om mezelf te verwennen. Ik mocht 2 boxen bestellen aangezien ik een koopstop heb en dit is er 1 geworden!

Book vault is een nieuwe Nederlandstalige box. Het is een box waarin een boek zit en leuke goodies! Deze maand ter ere van de feestmaand en hun eerste box zitten er zelfs 2 in!

Wil je weten welke? Lees dan verder….

Tijd om dit mooie pakketje open te maken! Ik ben erg benieuwd naar dit pakket, omdat het mij laat denken aan mijn favoriete serie, namelijk De Honger Spelen. Ik ben heel erg dol op die boeken, maar ik heb eigenlijk geen idee wat ik bij deze box kan verwachten

Ik denk aan leuke goodies, maar hopelijk vooral bruikbaar. Een leuk kaartje en misschien zelfs wat goodies met het onderwerp vuur erin.

Als ik de box open zie ik dit:

Oehhh ik zie een tasje, een potje waarvan ik vermoed dat het een kaars is en een gave kaart!
En de 2 boeken zie ik ook, maar welke het zijn weet ik nog niet.
Ik zie dat de een kleiner is. (Als het boeken zijn van dezelfde serie zijn, ben ik de enigste die mij daar aan kan irriteren? Het stoort mij in de kast doordat de een groter is dan de ander.)

Wat denk jij? Heb jij al een idee welke boeken het zijn? 

De grote is hardcover en de kleine is paperback voel ik. 

Ff inzoomen!

Hier onder zie je de goodies beter doordat het niet zo veel op elkaar ligt.

De tas (de andere kant) en kaarten en boekjes!

Ik vind het kaartje (links boven) dat ontworpen is voor de box erg mooi! Het laat een afbeelding zien van mensen die kamperen.

Er zit in een kaartje bij van een zaakje genaamd Latte’s and Literature.

Kijk wat een geluk ik heb! Ik heb de boekenleggers gewonnen die je kon winnen!

Super leuk dat ik de extra boekenleggers heb! De groene zijn rietjes zijn echt leuk, maar vooral handig bij het drinken van een lekker drankje, bijvoorbeeld warme chocolademelk.  Alleen jammer van mijn kaars, maar dat smelt wel weer goed als hij aan is.

& Als laatste waar de meeste op gewacht hebben, de awesome boeken! Ben er super super super blij!!!

Beschrijving Vuur en as ( deel 1) 

Vuur en As 1 -De heerschappij van de Maskers Vuur en As is de wereldwijde bestseller van Sabaa Tahir. Het is het eerste deel van de Amerikaanse serie An Ember in the Ashes, waarvan de film in de maak is. Vuur en As vertelt het verhaal van Laia en Elias, geboren in aparte werelden – zij een slaaf en hij een soldaat – die voorbestemd zijn om samen het wrede Imperium te bestrijden, in een wereld die doet denken aan het oude Rome. Laia weet als spion de militaire academie van de Maskers binnen te dringen. Daar ontmoet ze Elias, die eigenlijk haar vijand is… 

Ik heb meerdere boxen besteld op verschillende plaatsen, maar dit is de leukste die ik heb mogen ontvangen!

Ik ga zeker de januari box bestellen! Het thema is winter en ondanks dat het koud is ben ik er toch wel dol op.

Bestel hem via hun website: Bookvault

Je kan voor 1 box, 3 of zelfs 6 boxen kiezen!

Dit is de gaafste box tot nu toe!! Ik ben heel enthousiast.

Please follow and like us:

0 thoughts on “By the Fire – Bookvault

  1. Heet mede winnaar grappig dat ik dit nu zo zie haha. Mijn kaars is helaas ook wat beschadigd, maar ik houd de deksel op het potje totdat ik hem oooooooit eens aan ga steken, dan kunnen die kleine stukjes mooi mee smelten.

Geef een reactie