Breek mijn hart niet – Miranda Hillers

Vandaag komt de 2e recensie online van niemand minder dan Miranda Hillers! Vorige week heb je de recensie van deel 1 kunnen lezen en nu de recensie van deel 2! Geniet samen met mij van de recensie van de volgende romance.


Specificaties

  • Nederlands
  • 300 bladzijdes
  • Scelta publisher
  • New adult

Beschrijving

In dit tweede deel uit de Blingg-serie krijgt de relatie van Sophie en Frederick het zwaar te verduren. Frederick’s broer Eduard kan niet uit haar buurt blijven, wat de nodige spanningen oplevert. Maar is Frederick wel de liefde van haar leven? Of is Sophie daar nog niet klaar voor en brengt Matthijs haar hoofd op hol?Daarnaast denkt Sophie veel terug aan de tijd die ze samen met haar beste vriend Rens doorbracht. De gevoelens voor hem had ze lange tijd diep weggestopt. En het grote geheim tussen hen? Zal ze dat eindelijk aan Frederick gaan onthullen? Opzienbarende ontwikkelingen, opwindende vrijpartijen en mannelijke perikelen lopen als een rode draad door dit liefdesverhaal.


Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit boek doordat het eerste deel mij goed beviel. Ik ben erg benieuwd naar hoe het verder gaat tussen de 2 geliefden. Het is heel mooi om te zien hoe ze met elkaar om gaan ook al staat zijn jaloezie heel hoog en is zij gewend om alles zonder toestemming te doen. Ben benieuwd hoe het verder gaat!

Jaloezie staat hoog, maar zij is gewend om zelfstandig te zijn zonder toestemming.

Tijdens het lezen

Het boek leest zoals gewoonlijk weer lekker weg! Ik geniet met volle teugen van het verhaal, al heb ik soms wel moeite met de geheimen die Sophie heeft. Je hoort je vriend te vertrouwen ook al is het vertrouwen niet altijd even sterk. Je hoort niet bang voor hem te zijn en het te verzwijgen, omdat je bang bent voor zijn reactie!

Ik ben bang voor mijn reactie, dus bespaar ik het hem.

Conclusie

Voor mij was het moeilijk om het boek uit te lezen. Ik zat best in het verhaal, maar werd best door elkaar gesleurd door dat er best veel ruzies plaats vonden. Natuurlijk hoort dat erbij, maar ik irriteerde mij er best wel aan!

De reden is daarom ook dat deel 1 bij mij op plaats 1 blijft staan en ik deze ☆☆☆☆ geef. Het is een mooi verhaal, alleen de ruzies nemen soms de overhand. Het zat mij soms wel dwars waardoor ik hem even opzij moest leggen.

Please follow and like us:

0 thoughts on “Breek mijn hart niet – Miranda Hillers

Geef een reactie