Spring! – Eva Moraal

Vandaag lees ik een kort verhaal. Ik vind het heerlijk om tussendoor even een dunner boek te lezen. Vandaag is het de beurt aan Eva Moraal om mijn gedachten te vullen met een zalig liefdes/avonturen verhaal!


Specificaties

  • Nederlands
  • Ebook
  • 28 bladzijdes
  • Liefde / Avontuur

Beschrijving

Tijdens de moeilijkste beklimming van haar leven weet topklimster Josefine Alder niet wat haar overkomt. Haar klimmaatje Tom Wildebrand is al jaren haar beste vriend, praktisch een broer. Samen beklimmen ze met gemak de hoogste bergen. Maar ineens verandert er iets tussen hen.

Drie maanden later neem Josefine een besluit. Op het eerste schoolfeest van het jaar gaat ze Tom eindelijk vertellen wat ze voor hem voelt. Maar voor ze daaraan toekomt…Voor het lezen:

Het is altijd een grote stap om je maatje te vertellen wat je voor hem voelt. Je wilt je vriendschap niet op het spel zetten, maar als je het niet probeert gebeurt er niks. Ik ben benieuwd hoe Josefine alles aanpakt en wat er te gebeuren staat voor ze haar hart kan luchten!

Conclusie:

Liefde, niks anders is moeilijker dan liefde. Het vertellen, het behouden en het ontdekken ervan is een avontuur op zich. Dit verhaal hijst het nog een beetje op door het naar een hoger klim level te liften.

Ik heb soms moeite gehad met de snelle wisseling van scènes tussen het schoolfeest en het klimaat avontuur. Soms was het maar een klein stukje en daarna sloeg het weer over naar het nu.

Ondanks het einde, wat mij hier bevredigd doordat het niet helemaal afgelopen is heb ik toch genoten en krijgt deze ☆☆☆☆!

Bonus : In oorlog en liefde is alles geoorloofd ♡

Mening: 

Wat een leuk verhaal! Het laat mij erg denken aan wanneer situaties met sommige van mijn vrienden. Ze beginnen dan ineens over anime of star wars of een van de andere dingen beginnen die ik niet leuk vind. Ik kan mij goed vinden in wat zij er van vind! Ik zou mij precies hetzelfde voelen, maar wat er daarna gebeurt zal je verbazen! Een leuk extra!

Please follow and like us:

0 thoughts on “Spring! – Eva Moraal

Geef een reactie