Library day 9

De maand gaat snel! De eerste 1 1/2 is alweer bijna om! Het vliegt voorbij. Sinterklaas is alweer het land uit en de meeste kerstbomen zijn al opgetogen.

Vandaag heb ik een leuke actie voor zowel de lezers als de creatieve mensen onder ons. Ik ga namelijk wat leuks weg geven vandaag.

Inhoud

 •  Een gaaf noteboekje in a5 formaat waarin je kan tekenen schrijven, doen wat je wilt!
 •  Een bijpassende pen van Vogue die je aan de zijkant van het boekje kan doen.
 •  Een lekker zakje thee met rooibos smaak om van te genieten terwijl je bezig bent

Voorwaarden

 • Laat onder deze Blog een reactie achter ( via deze site!) wat jij met het leuke boekje gaat doen.

Het word altijd gewaardeerd als je mij via social media volgt. Hieronder staan de links. (delen is dus nu niet verplicht, maar word dus wel gewaardeerd!)

instagramFacebook , bloglovin , Twitter

Deze winactie loopt tot 17/12. Binnen een paar dagen word dan de winnaar bekend gemaakt. 

Please follow and like us:

0 thoughts on “Library day 9

 1. Ik zou het gebruiken voor mijn nieuwe serie (Die ik al aan het schrijven ben). Ik heb overal van dit soort boekjes liggen, maar toch heb ik er altijd te weinig omdat elke serie/elk boek een eigen notitieboekje krijgt om het overzichtelijk te houden. Ze zijn ook voor mij leuk om terug te lezen. En tja, pennen…. wie kan die niet gebruiken 😉 Kortom: leuk. (En volgen doe ik je ook al.)

 2. Wat super leuk! Ik zou het boekje gebruiken als teken boekje voor in de trein. Ik moet elke week wel zo’n vier uur lang reizen dus om de tijd door te komen ga ik wel eens tekenen! Mijn eigen tekenboek raakt al aardig vol… Een nieuwe zou super goed van pas komen! 😀

 3. Ik ben waarschijnlijk nog de enige Sinterklaas in het land. Zondag 11-12 mag ik nog een keertje opdraven in mijn gehuurde Sinterklaaspak. Daarna stoppen we er voor dit jaar mee en gaan we met de hand/pen het ultieme Sinterklaasverhaal 2017 schrijven. Over o.m. waarom werkt de Sint door tot 11-12? En voor welke doelgroep/kindertjes blijft hij langer in het land? Omdat Sint nooit een cadeautje krijgt (hoeft ook niet, hij geeft liever weg), is hij nu zo verrast door en blij met het notitieboekje, dat hij cadeau krijgt. Daarin kan hij, met de stoomboot onderweg naar Spanje, keurig netjes zijn Sinterklaasverhaal 2017 in noteren.

 4. Ik zou het gebruiken voor mijn blog. Even snel een ideetje, neerpennen maar! Oh, misschien zou ik er ook wel een favorite-quotes boekje van maken. Niets leuker dan al je favoriete quotes apart bij te houden. Het zal uiteindelijke waarschijnlijk een combinatie van de twee worden. Ik volg je ook al op alle social media, behalve twitter want dat heb ik niet. 😀

 5. Oehh, lastig…
  Ik denk dat ik hem zou gebruiken om Japans te leren, dan kan ik later naar Japan en me ook nog verstaanbaar maken 😀

Geef een reactie