Vergis je niet – Miranda Hillers

Voordat het nieuwste boek van Miranda uit komt deze maand lees ik snel deel 3! Ik kijk er erg naar uit om aan dit nieuwe avontuur te beginnen, want ik word helemaal opgezogen in hun wereld. Lees je vandaag ook mee?


Specificaties

  • Nederlands
  • 316 bladzijdes
  • Scelta publishing
  • New adult

Beschrijving

In dit derde deel uit de Blingg-serie is Sophie gelukkig met haar grote liefde Frederick, nu ze haar geheim aan hem heeft verteld. Hij vraagt haar wederom ten huwelijk waar ze overtuigend ja op antwoord. Het jaloerse en bezitterige gedrag van Frederick is een stuk milder geworden, maar wordt zwaar op de proef gesteld door de intimidaties van zijn bazin. Zodra haar beste vriend Rens naast haar komt te wonen en zijn ware gevoelens voor Sophie niet langer kan onderdrukken, worden kleine irritaties een tikkende tijdbom. Tijdens de trouwceremonie verstoord tweelingbroer Eduard hun geluk, maar ook Rens gooit alles in de strijd om Sophie voor zich te winnen. Vergis je niet is een eigentijds liefdesverhaal dat gaat over innige vriendschap, intens houden van en keuzes maken.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar deel 3 van de serie. Hopelijk bevat dit deel minder ruzies en gaat het er wat vrediger aan toe. Ik wil lekker genieten van de liefde en alle dingen die er bij komen spelen en zien hoe blingg er uit gaat zien! Hopelijk word het een geslaagde verbouwing.

Tijdens het lezen 

Dit boek leest alweer een stuk fijner. Het is aardig weer goed tussen de twee wat het weer wat fijner maakt. Ik hou ervan om liefde te zien en zeker als je zelf ook die gevoelens hebt. Het is super mooi om te ervaren en zeker om te lezen dat jij niet de enigste bent die het ervaart. Het is een echte zegen om te hebben en te voelen. Ik word erg ontroerd door dit boek. 

die kus.. die kus was een afdruk van een indruk die met nadruk vele malen benadrukt werd met een herdruk ♡

Conclusie

Wat een verhaal. Ik zit om middernacht zowat huilend  tegen mijn kussen aan met het feit dat ik het zelf mis en dat mensen echt haters zijn. Wat mij het meeste pijn deed in de boek is de misgunning van anderen, maar gelukkig zijn ze sterk. Het einde wou ik echt niet lezen, maar toch ben ik gaan lezen en wauwww wat een einde. Ik zit hier vol met tranen terwijl ik dit schrijf en denk bij mezelf wat ben ik toch een watje! Het zal mij zelf ook overkomen al hoop ik wel zonder al deze heisa! 

Dit is het beste boek uit de serie! Zeker lezen en oww wat ga je een plezier hebben. Ondanks dat ik door mijn eigen gevoelens wat langer over dit boek heb gedaan ben ik zo blij. 

 

Please follow and like us:

0 thoughts on “Vergis je niet – Miranda Hillers

Geef een reactie