Echo – Tamara 

Vandaag mag ik nog net na de verschijning mijn recensie online zetten van dit nieuwe pareltje, maar vind ik dat ook? Lees het nu.
Ik zag al zoveel recensies voorbij komen en dacht bij mezelf ik ga jullie niet laten wachten, dus als je benieuwd ben kan je hem gelijk aanschaffen zonder te wachten!


Specificaties

  • Nederlands
  • 280 bladzijdes
  • april 2017
  • ISBN13: 9789082415254
  • Kabook uitgeverij
  • Fantasy & science fiction – Horror

Beschrijving
Sara groeit op bij haar demonische moeder, gevangen binnen de muren van een huis vol pijn en vernedering. Ze lijkt geboren voor het ongeluk, het lot gooit de ene na de andere gruwel voor haar voeten. Genadeloos wordt haar elk sprankje hoop ontnomen en elk moeizaam gevonden stukje geluk wordt overschaduwd door onmenselijke straffen.

Toch laat de jonge Sara zich niet uit het veld slaan. Ze blijft vechten voor haar leven en de vrijheid waar ze zo naar verlangt. Zal haar overlevingsdrang groot genoeg zijn? Zal ze ooit de verschrikkingen uit haar verleden kunnen verdrijven? Of zal Sara bezwijken onder de druk van zo veel kwaad?
Voor het lezen
Ik ben benieuwd hoe dit meisje haar leven eruit ziet. Een leven vol gruwelen en mishandelingen. Gaat ze daar ooit nog uit komen en hoe? Hoe zal ze opgroeien tot een volwassene?
Ik ben erg benieuwd naar wat er omgaat in zowel haar moeder als in haar hoofd. Hoe ervaren beide het? Wat heeft hun zo gemaakt?


Tijdens het lezen

Wat een verhaal. Het boek zit ik te lezen vol woede, medelijden en vooral onmacht. Ik herken sommige dingen, maar hoe kunnen mensen zo harteloos zijn. Hoe kunnen ze verder gaan na alles wat ze meegemaakt hebben. Hoe kan ze dit doen?
Ik ben boos om het feit dat er gevlucht moet worden, maar wat er daarna gebeurt keur ik allemaal niet goed! Hoe kun je dit allemaal laten gebeuren ookal ben jij degene die voor jezelf moet zorgen. Het kan niet dat je zo harteloos bent dat je dit allemaal kan doen.
Ik raak in de war van het tijdsbesef. Die is er voor mijn gevoel niet. Het ene moment is ze 7 dan 10 en dan…. Ben de kluts een beetje kwijt en nu ik bij hoofdstuk 29 ben en alles gelezen heb en nieuwe onderwerpen zie snap ik al helemaal niet meer hoe oud ze nu is… Een beetje een war boel kwa tijd voor mij. Jaartallen zouden mij erg geholpen hebben.
Conclusie
Wat een boek. Het einde is zo zo raadselachtig. Je denkt okay waar is de rest?! Dit is het toch niet. Ik hoop echt op een deel 2, want er is nog zo veel mogelijk! Ik ben benieuwd naar de rest van het verhaal, want het mag niet zo eindigen!
Het is een wervelwind in een diepe storm die niemand wilt zien. De ogen zijn gesloten, je ziet het niet.
Een prachtboek die ☆☆☆☆ 1/2 ster verdient! Ik was soms de kluts kwijt, maar zo een mooi verhaal hoort beloond te worden met een mooi aantal sterren! Tamara, waar blijft het vervolg?

Please follow and like us:

Geef een reactie