Anja Feliers ~ Lady killers

Tijd voor een spannend tussendoortje, of ik het boek spannend vind, lees je nu.

Specificaties

  • Nederlands
  • Boek/ebook
  • 176 bladzijdes
  • Uitgeverij Lannoo
  • Mei 2017
  • IBSN13 : 9789401445290
  • Kort verhaal ~ spanning

Beschrijving

Ze zijn jong en mooi, maar hebben duistere geheimen. Liesa verleidt in Wreek mij de stoere Ron, maar hij weet niet dat zij een geheime agenda heeft. In Naakt! staan alleen nog maar twee rivalen een passionele romance tussen Louise en Sam in de weg…Anja Feliers toont zich met Lady killers een meesteres van het korte, spannende verhaal.

Voor het lezen

Ik heb eerder een boek van Anja gelezen en voor zover ik weet smachten ik naar meer. Ik heb daarom gekozen om dit als tussendoortje te lezen!

Tijdens het lezen

Wreek mij is een krachtig verhaal. Soms moet je je in bochten wringen om te kunnen krijgen wat je wilt en waar je naar verlangt. Het is soms gis werk en voelt onbegonnen, maar als je volhoud zul je resultaat zien

“Het heeft mij veel geld gekost om hem te herstellen, maar ik wilde niet anders. Elke dag herinnert hij me aan hem. Elke dag maakt hij me bewust van de keuzes die ik maak.

“Daar draait niet alles om. Keuzes maken. En liefst de juiste.”

Naakt is een kort verhaal dat je in de war maakt bij het einde. Het is iets wat ik absoluut niet zag aankomen en ik kan het nog steeds niet geloven. Hoe kun je zo wreed zijn?!

Ijzersterke verhalen en zeker een top boek om kennis met haar schrijfstyle te maken!

Conclusie

Het is een leuk boekje voor tussendoor. Als je even wat anders wilt lezen moet je dit boekje pakken met korte verhalen. Ze zijn iets minder dan 100 pagina’s per verhaal, maar zo verrukkelijk om even te lezen. Als je kennis wilt maken met een auteur zijn korte verhalen altijd een goede optie! Daarom krijgt het 🌟🌟 🌟!

Please follow and like us:

Geef een reactie