Wild en Structure – Marielle Brouwer

Na een spannende een eerste deel wou ik snel verder met deel 2!

Specificaties

  • Nederlands
  • Boek/ ebook
  • September 2017
  • 328 bladzijdes
  • Uitgeverij Dutax books
  • IBSN13 : 9789082663020
  • New adult – liefde

Beschrijving

Mika ging op tour zonder vriendin. Zoals het was voor hij Lily leerde kennen.
De hele tour voelde hij zich verloren, alsof hij een vitaal deel van zichzelf miste.
Wat als hij niet kan functioneren zonder haar?
Lily heeft Mika losgelaten. Hij kan gelukkig worden zonder haar.
Maar is zij wel gelukkig zonder hem?
Wat als ze elkaar weer tegenkomen?
Kan Lily het aan om haar demonen onder ogen te zien?
Om zich open te stellen voor Mika?
Of is deze liefde niet om waar te zijn?

Lees hier deel 1

Voor het lezen
Lily is erg van slag & ik weet niet hoe het nu tussen haar en Mika gaat. Hun kennende komt het vast wel goed, alleen zal er aardig wat gebeuren voor het zover is. Ik bem benieuwd naar de avonturen, zowel tussen hun als met de band en alle drama indien.

Tijdens het lezen

Het is een verhaal wat mij zeker meesleurt. Het eerste gedeelte had mij niet zo in zijn greep, maar toen ik steeds verder kwam richting de helft kwam de actie als een bominslag. Lily heeft soms wat moeite met haar leven in Structure en Mika hopt ook van de ene in de andere dilemma. Ze hebben vertrouwingsproblemen, maar al snel gaan ze er mee aan de slag, want ook dit kan opgelost worden!

Conclusie

Wat een gaaf verhaal weer! Na deel 1 wou ik zeker meer lezen, maar wat een drama! Wat een lust en wat een power. Ik herkende super veel dingen terug uit mijn eigen leven. Ook ik heb bepaalde dilemma’s , nog steeds trouwens. Soms is het erg lastig om er mee om te gaan, maar samen met iemand naast je probeer je er uit te komen! Je wilt niks liever dan iemand naast je, zelfs dan is er soms een twijfel over of het wel werkt!! Angsten komen omhoog, ver weggestopte dingen en dan voel je je te gebroken voor de ander. Dat je partner teveel moeite ervoor moet doen en gewoon wilt zeggen van laat maar!
Wat een verhaal. Wat een rollercoaster! Het is net alsof je in het donker in een achtbaan zit waarvan je de baan niet kent. Soms stopt je hart ermee, soms spelen de hormonen met je en het einde is zo gelukszalig, maar dan?! Wat nu?!!! Hoe gaan we dit weer overleven?!!! 🌟🌟🌟🌟!

Please follow and like us:

Geef een reactie