Onzichtbaar

Een boekje kopen en een goed doel steunen? Ja dat kan! Alles wat binnenkomt door dit verhaal gaat naar rode neuzen dag, een vereniging tegen pesten! Alle kosten zijn voor de uitgever, want iedere cent gaat naar de vereniging! Hoe mooi is dat?!

Help zeker mee door het (e)boek aan te schaffen, zo krijg je een mooi en herkenbaar kort verhaal!

Specificaties

  • Nederlands
  • Kleine paperback – ebook
  • December 2018
  • IBSN13 : 9781386947813
  • Young adult – pesten

Beschrijving
Iedereen maakt het ooit wel eens mee in zijn leven: die allereerste keer, de allereerste dag, de allereerste minuut dat je voet zet in een vreemde omgeving, omringd door nieuwe mensen.
Maar niet iedereen weet hoe het voelt om onzichtbaar te zijn in een menigte.
Geschreven voor Rode Neuzen Dag 2018
Stop pesten op school

Voor het lezen

Wat goed dat dit boekje er is, natuurlijk steun ik een goed doel! Als ik iets kleins kan doen zoals een boek aanschaffen (win-win) en daarmee een goed doel kan steunen zoals een doel tegen pesten, dan doe ik dat!

Conclusie

Wat een oprecht verhaal. Het is absoluut heftig en zeker de waarheid. Iedereen heeft ooit wel te maken gehad met een vorm van pesten, zo ook ik voor jaren en zelfs nu nog. Nog steeds heb ik het gevoel dat ik het buitenbeentje ben. Dat ik raar ben om het feit dat mijn masker soms breekt en de pijn soms te erg aanwezig is. Dat mensen soms super erg merken dat ik depressief ben, of dat ze zeggen dat ik mij aanstel, dingen anders binnen krijg dan het is. Soms slaat de paniek toe, mensen zeggen veel, maar net zoals in dit verhaal weten ze niet wat voor impect het kan hebben. Ook ik was en ben nog steeds een Kato.

Als ik echt moet beslissen geef ik het boek 🌟🌟🌟🌟! Maar dit onderwerp is zo belangrijk!

Please follow and like us:

Geef een reactie