In de ban van de wolf – Christine Charliers

Het eerste boek van 2019 is uit! Na 6 dagen was deel 1 uit en deel 2 aan de beurt!

3 jaar geleden heb ik dit heerlijke boek al gelezen. klik hier voor de vorige recensie.

Specificaties

 • Nederlands

  • Hardcover
 • Hardcover
  • Maart 2015
  • 301 bladzijdes
  • Clavis books
  • IBSN13 : 9789044824056
  • young adult – spanning

Beschrijving

De veertienjarige Esther woont in een saai dorpje in de Pyreneeën en leidt een doodnormaal leven. Ze heeft een bijbaantje in de supermarkt, helpt haar moeder in het huishouden en wil met haar vriendinnen naar een feestje. Maar aan dat zorgeloze leventje komt een einde … Op een avond, als Esther alleen thuis is, dringen drie mannen het huis binnen en vallen haar aan. Ze spuiten een vreemde vloeistof in haar nek en bedreigen haar. Voor Esther weet wat er gebeurt, zijn ze weer verdwenen. De volgende dag is alles anders. Esthers lichaam lijkt niet meer hetzelfde. Ze wordt sterker en sneller, en haar zintuigen zijn hypergevoelig – maar ze is niet veilig. De drie mannen maken jacht op haar … Wat willen ze in hemelsnaam?

Voor het lezen

Heerlijk om dit boek weer te herlezen. Ik heb er echt zin in! Een heerlijke serie over wolven, liefde en vriendschap.

Heerlijk weer in de wereld van Johnaton en Esther stappen!

Tijdens het lezen

Het is heerlijk weg te lezen. Je bent er zo doorheen en geniet van het verhaal. Je vliegt er doorheen & geniet van de veranderingen van het mens en wolf zijn. Je kan het verhaal heerlijk volgen en leert steeds meer dingen kennen.

Jullie wolvendeel is heel intens, denk ik. Ik heb jullie de laatste keer zien spelen bij het meer. Jullie lijken nog hechter als wolf.

Conclusie

Heerlijk boek, leest vlot en je wilt gewoon verder lezen nadat je de laatste bladzijde ongeslagen hebt! Dat ging ik dus ook precies doen nadat ik dit uitgetypt had!

Als je een leuk boek zoekt met spanning, onverwachte elementen en een heerlijke serie zonder teveel zwijmel kan ik deze echt aanraden!

Please follow and like us:

Geef een reactie