Het is ingewikkeld

Toen ik de vraag kreeg of ik interesse had in dit boek is het antwoord natuurlijk volmondig ja. Super mooie cover, maar is het verhaal ook leuk?

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback / ebook
  • Oktober 2018
  • 288 bladzijdes
  • Horizon uitgeverij
  • IBSN13 : 9789492958402
  • Feelgood roman

Beschrijving
Esther dumpte haar vriend omdat hij geen kinderen wilde en zijn ambities geen ruimte lieten voor haar carrière. Nu is het háár beurt om haar dromen na te jagen. Helaas blijken haar droomjob én haar droomman niet zomaar in haar schoot te vallen en zit ze vast in een saaie, uitzichtloze job en een piepklein flatje. Tot ze op een dag een aanbod krijgt dat ze niet kan weigeren. Vindt Esther op deze manier de liefde? En wat gebeurt er als ze per ongeluk met de foute man slaapt, wat weleens heel veel invloed zou kunnen hebben op haar carrière én haar leven?

Voor het lezen

Het leven is eenmaal ingewikkeld , maar relaties helemaal! Zelf heb ik enorm veel moeite om alles te combineren zeker nu ik bezig ben met opruimen, mentale gezondheid en mijn lichamelijke gezondheid ook niet de makkelijkste is.

Ik ben benieuwd hoe zij dat doet en waarom haar carrière onder druk staat.

Tijdens het lezen

Het is een spannend verhaal doordat je eerst haar vriendin de baas leert kennen, daarna komen er mooie kansen voorbij, want de klik met Patricia is er. Ze word gebeld door een magazine waar ze een column krijgt. De kans is groot en de reacties zijn zeker aanwezig!

Ze duikt dieper in het date zonder te weigeren. Haar leven veranderd, ze gaat zo op in het date en het magazine dat er veel anders loopt dan voorheen. Ze heeft minder tijd, zit in een andere omgeving en dan komt er voor mij een schok. Er gebeurt iets totaal onverwachts! Echt, horen zij bij elkaar?!

(Hij) Naar jou wil ik wel terug. Naar jou wil ik zo graag terug dat het pijn doet.

(Zij) Kom dan terug’: zeg ik. Ik weet dat ik zeurderig klink. Plakkerig. High-maintenance. Als een soort vrouw dat ik nooit-van-m’n-leven wild worden.

Conclusie

Het is een heerlijk boek om te lezen. Je zou zeggen dat het super voorspelbaar is, maar toch zaten er naar mijn idee verrassingselementen in!

Het gevoel van liefde is zeker aanwezig. Soms moet je het gewoon accepteren in welke vorm dan ook, het kan uit onverwachte hoek komen.

Ik vond het erg mooi om te zien hoe ze hecht kon worden met andere mensen. Ik ben wel benieuwd naar haar familie, daar las ik eigenlijk niks over….

Al met al een heerlijk boek dat zeker de 🌟🌟🌟 krijgt!

Please follow and like us:

Geef een reactie