Jacht op het anti serum (2) Christine Charliers

Snel verder in deel 2! Natuurlijk als je aan een serie begint wil je verder lezen!

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • Oktober 2016
  • 363 bladzijdes
  • Clavis
  • IBSN13 : 9789044828832
  • Young adult – spanning

Beschrijving
Esther worstelt steeds meer met haar wolveneigenschappen. Samen met Jonathan wil ze zo snel mogelijk een antiserum te pakken krijgen. Vooral op school heeft Esther het moeilijk, waar pestkop Sandra haar voortdurend in het nauw drijft. Maar soms komen haar wolvendriften ook goed van pas, bijvoorbeeld wanneer ze haar vriendin Milla wil redden of wanneer ze op onderzoek uitgaat bij het louche bedrijf Crustonic. En dan ontdekken Esther en Jonathan waar Alexander is gebleven, de enige die een antiserum kan maken …
Het tweede deel van de meeslepende trilogie.

Voor het lezen

Na de enorme cliffhanger ben ik diezelfde avond nog begonnen aan deel 2! Natuurlijk kan ik er niet tegen om met spanning te zitten, dus daarom een klein geheimpje, wacht ik vaak tot ik verder kan lezen zodat ik door kan gaan!

Ik verwacht zeker wel dat Arno terug zal keren en voor nog meer onrust zal zorgen, maar Nikita, wie is zij? Hier moest ik wel een beetje inwendig om vloeken, want zo werd ik vaak genoemd zeker door die ene letter verkeerd, dus ik las vaak gewoon Nakita 🙈😅.

Hij staat op en loopt rond de tafel. Ik kruip er zo snel mogelijk terug onder en houd me laag. Hij zucht. ‘wat heeft Arne gedaan … )

Tijdens het lezen

Het verhaal is heerlijk! Natuurlijk ook wel een stuk voorspelbaar. Je weet dat ze haar in de gaten houden, dus het is een situatie zoeken waarin ze haar vinden, het kat en muis spel.

Ondanks Hectors waarschuwing neem ik mijn gsm en open het berichtje.

Hey Esther! Ik vertrek nu ……..

Conclusie

Absoluut een heerlijke serie voor tussendoor! Het leest heerlijk weg, je bent benieuwd naar de situaties en zeker het gedoe omringd haar nieuwe leven is een regelrechte hel voor de dame soms!

Je wilt meer lezen waardoor het einde snel nadert. Je bent blij dat er nog een boek achter zit als je deel 2 sluit. Het is een heerlijke serie om tussendoor te lezen, vandaar dat het boek 🌟🌟🌟🌟 krijgt! Weer een heerlijk boek Christine!

Please follow and like us:

Geef een reactie