Van Chanel naar flanel

Een mooi boek dat ik vaak voorbij zie komen in December. Naar mijn gevoel ben je er zo doorheen, maar is dat ook zo?

Specificaties

  • Nederlands
  • Ebook only
  • November 2018
  • 185 bladzijdes
  • Ambo/anthos
  • IBSN13 : 9789047204695
  • Feelgood roman

Beschrijving
Van Chanel naar flanel’ is de heerlijke nieuwe feelgoodroman van Marijke Vos, auteur van ��Ik kom je halen!’, over een jonge vrouw die haar rijke verloofde voor het altaar in de steek laat en halsoverkop naar Canada vlucht. Voor de lezers van Sophie Kinsella en Jill Mansell. Als Jennifer haar steenrijke verloofde Terence bij het altaar van hun miljoenenbruiloft laat staan, beseft ze ook wel dat ze daarmee een tikkeltje aan de late kant is. Maar soms realiseer je je pas op het allerlaatste moment wat het beste voor je is, toch? Jennifer neemt een impulsieve beslissing en ruilt haar peperdure jurk in voor een vliegticket. Met de hulp van haar ietwat criminele en losgeslagen zus slaat ze op de vlucht naar Rainbow Lake, Canada. Daar woont haar geliefde oom Charlie, en Jennifer hoopt bij hem op adem te komen. Maar eenmaal in Canada aangekomen, loopt alles toch net ietsje anders… Gelukkig krijgt ze hulp van de knappe sheriff Branson. Maar zal Terence haar laten gaan?

Voor het lezen

Het verhaal spreekt mij erg aan door ten eerste de mooie cover. De beschrijving wil ik daarom niet eens te lezen.

Ik verwacht een mooi romantisch verhaal.

Nog twee uur voordat er ‘iets’ staat te gebeuren. Zo ver weg is het niet.

Tijdens het lezen

Er gebeurt veel. Als ik in haar schoenen zou staan zou ik dezelfde beslissing overwegen. Als ik niet vast zou zitten hier door alle verantwoordelijkheid zou ik absoluut meer gaan reizen. Meer van de wereld zien en misschien zelfs weken in het buitenland doorbrengen met alleen een rugzak.

Het is mooi hoe groot haar hart is. Ze wilt helpen, maar haar nieuwsgierigheid heeft zo zijn nadelen en gaat tegenwerken.

‘Wat ben ik blij dat jullie er eindelijk zijn.’

Conclusie

Wat een heerlijk verhaal. Je houd goed contact met de zus, ook Charlie zie je regelmatig terug komen en de emoties zijn erg duidelijk uitgelegd. Je vliegt door het verhaal heen en ziet de struggles. Natuurlijk is dit niet alles wat ze op haar bord krijgt. In het midden zat ik soms wel uit het verhaal waardoor ik het boek toch 🌟🌟🌟🌟 geef!

Het is niet eens nodig om mij na een tijdje te vragen waar het boek over ging, want zelfs een maand later weet ik de details nog te beschrijven!

Please follow and like us:

Geef een reactie