De strijd met de witte wolf (3) ~ Christine Charliers

Eindelijk is het zover. Het langverwachte laatste deel! Na deel 1 & 2 kan je niet wachten op deel 3! Ik voel zo erg met Jonaton en Esther mee, maar wie en wat is de witte wolf?

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • Oktober 2018
  • 405 bladzijdes
  • Clavis
  • IBSN13 : 9789044833447
  • Young adult – spanning
 • Beschrijving
 • Finale van de “In de ban van de wolf’-trilogie. Een verhaal waarmee je in de huid van een wolf kruipt, waardoor je elke letter zult verslinden.
  Esther en Jonathan worden nog altijd opgejaagd door Crustonic. Dat louche bedrijf doet onderzoek naar genetische manipulatie, en heeft stamcellen van de tieners nodig. Maar dat is niet het enige probleem van Esther en Jonathan. Ze worden namelijk ook belaagd door een wolf die niet te grijpen lijkt. En dan hangt er nog de geur van romantiek in de lucht. Maar het duo richt zich op één doel: er moet een einde komen aan Crustonic!

  Voor het lezen

  Na het lezen van deel 2 ben ik zeker nieuwsgierig geworden naar het slot stuk. Ik moet bekennen dat ik het heel slecht kan hebben om super lang op een volgend deel te wachten, dus ik lees nu zeker gelijk door!

  ‘Ga zitten,’ zegt hij. Hij friemelt met zijn vinders en wijst naar een paar stoelen tegen de muur die gij er zo te zien bij heeft gezet. We gaan zitten.

  Tijdens het lezen

  Het boek leest aardig vlot. De spanning in het laatste deel is aanzienlijk hoger dan het deel hiervoor. De witte wolf valt op zeker door het kleur verschil in vergelijking met de andere 2. Je leert steeds meer over de personages en ziet de band die ze onderling hebben. Ook komen er steeds meer dingen om de hoek kijken waar je geen besef van had en hun ook weer ontdekken.

  Hij trekt me door de achtertuin. Samen kijken we naar de sterren.
  ‘ Je bent het mooiste wat me overkomen is. Geen kracht die sterker is dan mijn liefde voor jou.’

  Conclusie

  Voor mij is deel 3 zeker het beste deel! Er is meer spanning, er gebeurt zo veel en je word af en toe van je stoel af geblazen! Ik moet wel bekennen dat ik merk dat er zeker stukken zijn toegevoegd door de grote spanning in dit boek. In de vorige boeken lag de spanning veel lager, het einde was zeker gepland!

  Haar schrijf style is zeker heerlijk! Je ziet af en toe wat Vlaamse dingen erin voor komen en ik zie het al voor mij hoe ze ‘Ale Ale’ roept.

  De hechte band die er is ontstaan door de personages is super mooi. Ook de bijpersonages kunnen een grotere rol krijgen in het geheel! Het einde had van mij geen einde mogen zijn. Ik zit met nog zoveel vragen. Ik zou vooral aan de laatste 2 hoofdstukken meer details willen toevoegen. Van alle personages een klein stukje over hoe hun leven erna er uit ziet.

  Dit boek krijg zeker 🌟🌟🌟🌟, aangezien deze hele serie van mij de dikke 4 sterren verdient! Deze serie is voor 14+ geschreven. Je merkt het zeker in de style van het boek, maar toch leest het heerlijk weg voor tussendoor! Ik hou van de connecties met dieren en heb het zelf met mijn katjes, maar wat Esther en Joh hebben zou ik absoluut ook willen, al hoe wel….

  Verscherpt gehoor, verscherpte zintuigen met alles, teveel prikkels!

  Please follow and like us:

  Geef een reactie