Het meisje van toen ~ Edward Hendriks

Een boek wat ik vaak langs zag komen. Ik had het ebook gewonnen. In de gym zocht ik iets om te doen, dus ik zocht het eerste korte verhaal wat ik tegen kwam op mijn telefoon. Zo ben ik begonnen aan het meisje van toen!

Specificaties

  • Nederlands
  • alleen als Ebook
  • Januari 2019
  • Smashwords edition
  • EAN : 9780463094167
  • Thriller ~ detective

Beschrijving

Twintig jaar geleden bedroog Paul Meertens de vrouw met wie hij pas getrouwd was. Nu, terwijl hij een goede baan bij een IT-bedrijf heeft, staat hij oog in oog met zijn onenightstand van toen, Lieve Breevoort. Ze solliciteert naar de functie van managementassistente. Paul is van slag, maar herpakt zich. Hij besluit een afwijzingsbrief te sturen en het hele voorval zo snel mogelijk te vergeten. Maar zo makkelijk laat Lieve zich deze keer echter niet aan de kant schuiven. Weldra ziet hij haar terug als danslerares van zijn jongste dochter, als de nieuwe squashpartner van zijn vrouw en als de invalster op school. Hij begint haar werkelijk overal te zien. Wordt hij gek? Nee, het is erger dan dat. Ze is uit op wraak en ze heeft verdomd lang de tijd gehad om die voor te bereiden…

Het kwaad was al geschied. Waar rook is, is vuur. Dat dachten de mensen in zulke situaties.

Voor het lezen

Dit boek zie ik zo vaak voorbij komen de laatste tijd. Gelukkig is het maar een ebook van 118 bladzijdes, dus die kan ik mooi tijdens het werk of in de gym lezen!

Ik weet niet goed wat ik moet verwachten aangezien ik de achterkant niet gelezen heb, maar ik ga uit van een thriller

Ze zeggen weleens dat het vlees zwak is. Dat vrouwen altijd de zwakke plek van mannen zullen zijn, hoeveel er ook van afhangt. Ik ben geneigd om dat te geloven. En de geschiedenis bewijst het.

Tijdens het lezen

Een verhaal die je best snel door hebt. Je weet dat je ergens gelijk hebt. Je ziet de puzzel een geheel worden om vervolgens alles uit elkaar te zien spatten!

Het is een bizar verhaal, maar wel de waarheid voor sommige mensen. Ik zou precies zo handelen als zijn vrouw doet. Dit gedrag is echt onacceptabel en er zijn geen goede excuses.

Ik liet me achterovervallen op de bank en probeerde helder na te denken. Wat had ik het ongelooflijk verkloot. Toen stond ik op. De tijd van denken was voorbij. Ik moest niet denken, maar doen.

Conclusie

Een rollercoaster. Anders kan ik het niet noemen. Sommige mensen moet je gewoon echt opsluiten aangezien ze te gestoord zijn voor deze wereld! Het is een heerlijk verhaal om even kort tussendoor te lezen!

Dit boek krijgt van mij 🌟🌟🌟🌟 aangezien je helemaal op het verkeerde been word gezet. Je denkt het te weten of door te hebben, maar is dat wel zo?!

Please follow and like us:

Geef een reactie