Film : Detective Pikachu

Veel films worden opnieuw uitgegeven. We begonnen met de klassieker van Belle en het beest, maar valt deze bij de wat oudere generatie ook in de smaak?

  • 106 minuten
  • 9+
  • Avontuur ( eng)
  • Release 8-05-2019

In een wereld waar mensen Pokémon verzamelen om te vechten, komt een jongen een intelligente pratende Pikachu tegen die heel graag detective wil worden.

In de eerste live-action Pokémon film, Pokémon Detective Pikachu vertolkt Ryan Reynolds de hoofdrol Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud.

De film toont een breed scala aan geliefde Pokémon karakters, ieder met zijn eigen krachten en karaktereigenschappen. Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar de reden van zijn verdwijning. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu, een schattige, hilarische, maar verwarde detective. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen. Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld. Ze komen een enorme diversiteit aan Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren.

Mening

Een goede oude serie/tekenfilm die is getransformeerd tot iets moois! Het is hedendaags, maar op een goede manier! Het is modern met het oude erin verwerkt. De Pokémons zijn mooier, je ziet helder wat voor ras ze zijn. Het gaat om de eerste 150 Pokémons want het dus ook weer herkenbaar maakt! De communicatie is duidelijk en ook grappig doordat de Pokémons en mensen een geheel vormen.

Het verhaal is enigszins voospelbaar, maar er zitten verrassende elementen in. Ik was bang dat deze verfilming het zou verpesten , maar het overtreft zeker mijn verwachtingen! 🌟🌟🌟🌟🌟!

Please follow and like us:

Geef een reactie