Film : Rocketman

Een film waar ik eerst over twijfelde, maar zal hij uiteindelijk bevallen zijn?

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière.

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Verder o.a. met Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother. Geregisseerd door Dexter Fletcher.

  • 121 minuten
  • Drama Musical
  • Release: 30-05-2019

Mening
Ik heb zelf mijn naam van deze man, naja mijn moeder verstond mijn naam. Ik was erg benieuwd, maar ook aan het twijfelen. Ik kende zijn verhaal niet.
Het verhaal zit vol drank en drugs, dingen die ik niet graag zie. Ook denk ik dat zijn leven eenzaam is, want mensen grijpen er vaak naar bij onbegrip en eenzaamheid.

De film vond ik erg leuk om te zien. Ik vond het naar mijn idee wel lang voelen. Het verhaal is erg goed uitgebeeld. Je kan je alles voorstellen! Je ziet een heel ander beeld dan de onzekere jongen die je ooit zag. Je ziet ook dat mensen veranderen tegen hem. Het is leuk om updates te zien! 🌟🌟🌟!

Please follow and like us:

Geef een reactie