Knetter verliefd ~ Vanessa Thuyns

Vandaag deel ik mijn aandeel in de tour van vandaag. Niks gaat boven een roman op zijn tijd. Het ervaren van de liefde en andermans drama! Love IT!

Specificaties

  • Nederlands
  • 260 bladzijdes
  • Paperback
  • 17-06-2019
  • Dutch venture publishing
  • EAN : 9789492585370
  • Feelgood roman

Beschrijving
De 29-jarige Caro wordt harteloos gedumpt door haar arrogante vriend. Haar beste vriendinnen verklaren haar voor gek als ze het hippe Amsterdam ontvlucht om een bouwvallig huisje in een dorp te huren. Caro’s nieuwe woonplek blijkt echter allesbehalve ontspanning te bieden dankzij de aanwezigheid van een dorpsgek, een sexy huisbaas, zeer bemoeizuchtige buren, een wraakzuchtige ex, een criminele bende en een aantrekkelijke huisarts.
Zal het Caro lukken om vanaf deze plek haar leven weer op orde te krijgen?

Voor het lezen

Ik kijk al een tijd uit naar dit boek. Ik ben benieuwd naar het werk van Vanessa. Romans moeten echt lekker luchtig zijn met een boodschap naar mijn idee en lekker weg lezen.

Hij knikt bescheiden. ‘Dat was ook niet makkelijk met dat bemoeizuchtige kantje van je.’

Tijdens het lezen

Het verhaal is boeiend met zoals de meeste romans een lading drama! Ik vind het erg leuk dat dromen erin verwerkt zijn. Natuurlijk heeft iedereen dromen, maar wat als je nou al 30 bent en het gevoel hebt dat je niks gedaan hebt?!

Conclusie

De dader was voor mij een hele verrassing al valt het plaatje nu zeker op zijn plaats. Ik heb het nooit als dader voor ogen gehouden al snap ik zeker de roep.

De emoties lopen hoog op in het boek, je ziet Caro zoeken naar wat zij nu echt wilt, vroeger draaide het altijd om andere.

Het einde is een mooie afsluiter en ik zou graag meer van de verhalen willen lezen. Het verhaal is gewoon klaar al kan je er nog veel meer over schrijven als dat de wens is! 🌟🌟🌟 !

Please follow and like us:

Geef een reactie