Yalfu 2019 Eindhoven!

Zondag was het eindelijk zo ver! Yalfu! Ik heb de zaterdag lekker doorgebracht in Eindhoven om zo in de buurt te zijn, de boekhandel opende namelijk om 10 uur om een bandje + goodies op te halen!

Natuurlijk ben ik daarna lekker +- een uurtje door de boekhandel gaan wandelen aangezien we bij Dynamo pas om 11:30 terecht konden. Ondertussen wat mensen gesproken en op zoektocht gegaan met Imke! Heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen & te kletsen!

De deur ging open en iedereen stormde naar binnen!

Aan de linkerkant stond de tafel van letters & lights en Till en dill. Aan de overkant stond de boekenkraam met de boeken van de aanwezige auteurs! Ze hadden voor de Engelse collectie een mooie aanbieding.

Aan de andere kant stond de tafel voor de Nederlandse auteurs!

Natuurlijk moest ik langs gaan bij Emmy en wat nieuwe kaarsen scoren en mijn bestelling openhalen! Enorm bedankt! De kaarsen ruiken altijd heerlijk en de magnetische boekenleggers stonden op mijn lijstje, want boeken en Disney!

Om 12:00 is het dan tijd om de zaal in te gaan. Het interview was verfrissend en inspirerend! Chinouk & Emmy hebben interview gedaan! Om 13:15 wat het tijd om te signeren! Het signeren liep erg uit door de gezelligheid van Stephanie doordat ze tijd nam om een praatje met iedereen te maken! De rij bij haar was enorm! Zo lang dat er zelfs na 6e verder gesigneerd moest worden!

Links zit Emily, dan Stephanie & daarnaast Alice!

De dames zijn geweldig en nemen de tijd voor een praatje! Ze vinden het leuk om de tijd voor je te nemen en te vragen naar je interesses !

Daarna was het tijd voor de workshops!

Als je op de workshop hieronder drukt kom je op een mooi verslag!

1. van idee tot boek ( en alles daartussen)

2. vertelperspectief

Tussen de workshops door was er een pauze ingelast door de uitloop van het signeren en had je zelf de tijd om even een wc op te zoeken, wat te eten op de Nederlandse auteurs op te zoeken!

Aan het einde van de dag is het tijd voor de afsluiting en het oordeel van de cosplay !

De loterij is het laatste onderdeel & ik was een van de gelukkige! Enorm blij mee!

Dan is het nu tijd om afscheid te nemen en complimenten aan het team! Ookal baal je dat het uitloopt, het is overmacht!

Tot de volgende editie op 5 juli 2020!

Please follow and like us:

Geef een reactie