Omdat jij anders bent ~ Maren Stoffels

Vandaag is het tijd voor een boek van Maren Stoffels, een auteur die ik vroeger al veel las.

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 144 bladzijdes
  • Oktober 2015
  • Uitgeverij Leopold
  • EAN : 9789025868888
  • 10+ Zoektocht ~ liefde

Beschrijving

Eén uur. Eén uur de tijd om te vinden wat ik zoek. Een geheim. Groot, klein, het kan van alles zijn.
Ronja en haar beste vriend Mats vinden het vreselijk dat hun oude school gesloopt wordt. Bovendien horen ze van Mats’ opa dat er een groot geheim zou zijn, ergens in lokaal 12. Ze kunnen alleen die nacht nog de school in, want daarna begint de sloop.
Samen met Mats dringt Ronja ’s nachts de school binnen, maar waar moeten ze beginnen met zoeken? Er lijkt geen lokaal 12 te bestaan. En dan is er ook nog iemand anders op zoek naar het geheim. Een race tegen de klok begint…

Voor het lezen

De blauwe cover voel bij mij gelijk in het oog. Natuurlijk kan ik niet anders dan dit boek oppakken omdat ik anders ben.

Als ik zou horen over het geheim zou ik zeker ook op onderzoek uit gaan!

Conclusie

Het verhaal sleept je mee in het verhaal. Je gaat mee op onderzoek met de nodige opstakels!

Het verhaal is vlot te lezen en houd je geboeid. Mijn zusje zal het boek ook super leuk vinden met haar 10 jarige leeftijd! Het herhaal is reëel met de nodige liefde en spanning! 🌟🌟🌟

Please follow and like us:

Geef een reactie