Als morgen niet bestaat ~ Jennifer L. Armentrout

De mooie cover trok mijn aandacht net zoals het feit dat het boek erg emotioneel is! Want het leven zit vol emoties!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • 320 bladzijdes
  • Zomer & kreuning
  • EAN : 9789401912303
  • Young adult – romance – ongeluk

Beschrijving
De zeventienjarige Lena is de hoofdpersoon in “Als morgen niet bestaat’ van Jennifer L. Armentrout. Het ene moment heeft zij nog een vriendengroep, een wederzijdse verliefdheid en grootse plannen voor haar studententijd. Dat verandert als ze na een feestje met vier vrienden betrokken raakt bij een auto-ongeval. Lena is de enige die het overleeft. Ze wordt verteerd door schuldgevoel, kruipt in haar schulp en duwt iedereen van zich af. Deze young adult-roman van bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout, ook bekend van de Lux-serie, stelt de vraag: kun je ooit weten wanneer je op het punt staat een enorme fout te maken? “Als morgen niet bestaat’ is aangrijpend van begin tot eind.

Voor het lezenKun je ooit weten wanneer je op het punt staat om een enorme fout te maken? Ik denk zelf als alle factoren positief zijn ja, maar niemand heeft alle positieve factoren. Net zomin je iedereen om je heen kan beschermen.Ik ben vooral benieuwd naar hoe Lena hieruit komt.

‘Zorg er dan voor dat het gebeurt, Lena.’ Coach Rogers liet mijn schouder los. ‘De enige die jou in de weg staat, ben je zelf.’

Tijdens het lezenWat een heftig verhaal! Ik denk eerlijk gezegd dat ik hetzelfde zou doen en mij dus ook hetzelfde zou voelen. De frustraties, schuldgevoelens en het buitensluiten is daar echt een gevolg van.Sommige scènes vond ik echt overdreven en kinderachtig geschreven. Het moest intiem zijn, maar naar mijn idee werd daar de plank echt mis geslagen.

Aan het einde van die sessie deed mijn gezicht pijn van de tranen die ik vergeefs had geprobeerd tegen te houden. De rest van de middag hield ik mijn gezicht zo veel mogelijk verborgen, omdat het zo duidelijk was dat ik de hele ochtend had gehuild.

ConclusieWat een verhaal. Als er iemand overleden is is het al erg genoeg. Als je overleeft voel je je zo schuldig. Waarom jij wel, maar de rest niet?Je ziet de schuldgevoelens, de innerlijke strijd en het verdriet goed. Ik kan mij zeker in haar inleven net als de rest die ooit wel eens iemand verloren is.Het verhaal is mooi, ontroerend en de emoties komen helder naar voren.Ik geef het boek 🌟🌟🌟🌟, aangezien ik meegesleept werd in het verhaal. De liefde kan zeker nog wat verbeterpunten gebruiken vandaar deze rank.

Please follow and like us:

Geef een reactie