Film : Dumplin

Boeken worden vaak verfilmd. Vaak in wat mindere mate, want komt de boodschap wel over zoals het moet? Bij dit onderwerp, houden van jezelf is het zeker gelukt!

Beschrijving

Dumplin’ is te zien op Netflix.

‘Dumplin” gaat over het openhartige, mollige tienermeisje Willowdean (Danielle Macdonald) die bij haar vrienden bekend staat als Will en door haar moeder (Jennifer Aniston) Dumplin’ wordt genoemd. Haar moeder is een voormalige schoonheidskoningin die nu de plaatselijke Miss Teen Blue Bonnet-schoonheidswedstrijd runt. In haar kleine dorpje in Texas negeert Will gedecideerd de opmerkingen over haar gewicht en luistert ze geobsedeerd naar liedjes van Dolly Parton. Als ze uit protest besluit om deel te nemen aan haar moeders schoonheidswedstrijd, moedigt haar gedurfde stap andere deelnemers aan om haar voorbeeld te volgen. Zo wordt een nieuwe dimensie gegeven aan de tradities van het dorp.

110 minuten

Comedy/ drama

Conclusie

Een film dat echt bewijst dat iedereen top is zoals hij/zij is. Diversiteit is een groot onderwerp, maar ook body positiviteit . Hou van jezelf op alle denkbare manieren en maak alles mogelijk!

Als je genoeg in jezelf gelooft kom je al een heel stuk verder dan je in eerste instantie zou denken! Geniet van het lezen en blame jezelf niks! Met zelfverwijt kom je nergens, dat ten eerste. Ten tweede is het niet goed voor je suiker, teveel stress!

Een boodschap die in deze boodschap nodig is, het oordeel is zo groot zonder dat mensen de achtergrond weten. Aan de eerste indruk kan je niks doen, maar mensen een kans geven wel! 🌟🌟🌟🌟🌟!

Please follow and like us:

Geef een reactie