Film : The Lion King

Vandaag is het dan eindelijk zo ver, The Lion King op het witte doek! Na Dumbo & Aladdin is het nu tijd voor deze vernieuwde versie!

Beschrijving

In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist The Lion King naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte.

Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer – en voormalig erfgenaam van de troon – heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt. De sterrencast bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa. Gebruikmakend van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen, brult The Lion King op 19 juli 2019 de theaters in.

Conclusie

De film is mooi in elkaar gezet. Iedereen kent het verhaal al, bij sommige is het er ingegoten met de pap lepel.

De animaties zijn zo reëel. Je ziet de emoties goed en het verhaal is niet verloren gegaan. Er zit naar mijn idee best veel musical zang in, maar het is absoluut niet overdreven!

Je ziet heel erg de schaamte vanuit Simba & de duistere kant van Scar. Je zit helemaal in de film en schrikt nog van wat er komen gaat. De humor is zeker aanwezig, zoals je verwacht zodat de film niet te zwaar word! 🌟🌟🌟🌟!

Vandaag de Nederlandse versie gezien en volgende week tijd voor de Engelse!

Please follow and like us:

Geef een reactie