Is het erg om onzeker te zijn ~ Lena Dunham

Een toepasselijke titel voor het laatste jaar voor mij. Toen een van mijn vrienden zag dat ik enorm in de knoop leg, kreeg ik dit boekje cadeau. In het Engels is de bundel dikker kreeg ik sip te horen , maar ik ben er enorm blij mee!

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • Maart 2017
  • J.M. Meulenhoff
  • EAN : 9789029091916
  • Waargebeurde Biografie – literaire roman

Beschrijving
Per toeval trof Lena Dunham op een oude harde schijf haar dagboek van haar eerste jaar op de universiteit aan. In korte aantekeningen schrijft ze ongegeneerd en direct over haar onzekerheden, haar pogingen de wereld te begrijpen, over haar ouders, over seks en mannen. Het zijn kleine scherven van iemands eerste stappen op weg naar het volwassen leven. Ze zitten vol humor en ironie, maar zijn ook heel vertederend. Met het lezen van Is het erg om onzeker te zijn? leer je Lena Dunham, nu wereldberoemd door onder andere haar serie Girls en haar boek Not That Kind of Girl, kennen toen ze nog geheel onbekend was en in vele opzichten nog op zoek naar zichzelf.

Terwijl we liggen in te dommelen, zegt hij dat, als ik me verveel, het licht wel aan mag doen en ik een van zijn boeken kan gaan lezen op zijn stoel.

Voor het lezen

Dit boek heb ik cadeau gekregen van Auteur Erwin Troost. Dit zijn aangekomen van een jonge student, Lena die ook in Girls speelt! Ze is echt super leuk en zo echt!

Onzekerheid is een normale zaak. Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Hoe kijkt zij naar de dingen om haar heen en waar loopt zij als jonge vrouw tegen aan? Lena is heel erg ongefilterd zo ook over intimiteit en seks.

Conclusie

Een mooi boek dat alle gedachtes weergeeft van een jonge student. Je kan zien dat ze alle gedachtes genoteerd heeft die in haar opkwamen. Er zit geen filter overheen wat voor mij geruststellend is aangezien er weinig over gepraat word. Het zijn normale gedachtes, maar die worden weinig hardop uitgesproken.

Een mooie bundel van 🌟🌟🌟🌟, die ik zeker naast mijn bed zal houden om af en toe te lezen!

Please follow and like us:

Geef een reactie