De mooiste dag van je leven ~ Tamara Haagmans

Vandaag is het tijd voor zon en een mooi verhaal. Wie herkent het niet, dat je langs een kringloopwinkel loopt en dan toch even naar binnen gaat om te kijken of er wat leuks en bruikbaars te vinden is!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback/ ebook
  • 240 bladzijdes
  • Juli 2019
  • Luitingh-sijthoff
  • EAN : 9789024585212
  • Feelgood roman

Beschrijving
In De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans vindt Krista, medewerker bij een kringloopwinkel, in een oude doos een trouwjurk. Op aandringen van haar collega Marthe past ze de jurk en… hij zit als gegoten. Maar Krista heeft geen vriend, laat staan trouwplannen. Dan vindt ze in dezelfde doos ook nog trouwgeloftes en een ring. Van wie is de jurk geweest?
Krista besluit op zoek te gaan naar de eigenaar en komt terecht bij Roy. Ze hebben meteen een goede klik, maar Roy heeft een groot verdriet te verwerken. En durft Krista haar eigen geheimen wel prijs te geven…?

Voor het lezen

Dit boek staat al op mijn lijstje sinds ik wist dat er een nieuwe uitkwam van Tarama. Ze schrijft heerlijk en ik ben erg benieuwd naar dit verhaal. Ze post wel eens wat over de kringloop, dus ik ben benieuwd wat haar fantasy gedaan heeft!

Ik ben een emotioneel wrak, de gevoelens wisselen elkaar in zo’n razend tempo af dat ik niet meer weet of ik nu huil van het lachen of lach van het huilen. ‘ Wat eruit moet, moet eruit,’ zegt Silvia droog. ‘ Behalve als je je neus moet snuiten. Dan kun je beter een zakdoekje pakken en het niet in die deken doen.’

Tijdens het lezen

Ik blijf maar naar het boek grijpen. Ik kan niet slapen, omdat ik meer wil weten. Hoe gaat Krista dit allemaal oplossen en hoe zit het met de kringloop?

Ik wil verder en verder lezen. Aan de andere kant wil ik dus ook niet te snel lezen, want dan verslind ik het verhaal!

‘ En kijk eens!’ hoor ik een vrouwenstem in de verte krijsen. ‘Daar zit een roodborstje. KIJK EENS HOE KLEIN HIJ IS.’
Ik lach.

Conclusie

In het leven komen er wel eens misverstanden voor, maar soms heb je ook echt zware stormen te verduren. Hoe zit dat nou met Marthe en Krista en hoe verloopt het met de rest?

Zal het allemaal uitlopen tot een grote ramp of kan er af en toe wat zonlicht door de wolken schijnen?

Ik snap zeker de acties en de nieuwsgierigheid. Je wilt zelf bijna mee gaan zoeken of sneller lezen!

Het boek was binnen een dag uit, dus voor mij is het echt een ( summer) must Read! 🌟🌟🌟🌟🌟!

Please follow and like us:

Geef een reactie