De geest in de rivier

De geest in de rivier is een wezen er al jaren zit. Mensen proberen hem te bestrijden, maar is hij dat wel? Is hij niet te sterk of is er toch een manier om hem neer te krijgen?

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback/ebook
  • September 2019
  • 300 bladzijdes
  • Dutch venture publishing
  • EAN : 9789492585431

Beschrijving
Amy ziet al haar hele leven visioenen. Soms van dingen die ze wil weten. Soms van dingen die gruwelijk zijn, zoals de dood van de vader van haar beste vriendin Courtney. Eén ding hebben de visioenen echter met elkaar gemeen: ze komen allemaal uit. Zonder uitzondering.
Alan verhuist met zijn moeder naar Maine om zijn tante te steunen, die net weduwe is geworden. Zijn nichtje Courtney lijdt onder de verdrinkingsdood van haar vader en gelooft nog steeds dat hij weer zal opduiken. Ze denkt zelfs dat zijn geest bij hen is. Maar Alan heeft door zijn Navajo-achtergrond de nodige ervaring met geesten en voelt dat er iets niet klopt in huis.
Courtney heeft iets opgeroepen uit de rivier. Iets dat beter onder water had kunnen blijven.
New York Times bestsellerauteur Carrie Jones sloeg de handen ineen met fantasyschrijver Steven E Wedel om deze huiveringwekkende, romantische en spannende YA-roman te schrijven.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit geestige verhaal! Woordgrapje ;p. Ik hou van verhalen met aparte situaties vooral met geesten in de hoofdrol!

Tijdens het lezen

Je leest vanuit 2 personages. Ik vind het altijd fijn om vanuit meerdere perspectieven te lezen. Vooral de denkwijze van zowel de man als vrouw gezien we toch anders denken.

Conclusie

Het is een spannend verhaal met geesten in de hoofdrol. Ook Alen zijn stam leer je beter kennen, wat ik erg boeiend vind. Je leert meer over de stam en gelijk hun manier van leven.

Het verhaal leest op sommige stukken wat langzamer. Je moet lang wachten op het echte moment naar mijn idee. Toch kon ik bij de actie stukken lekker doorlezen! 🌟🌟🌟

Please follow and like us:

Geef een reactie