Catfullness – hoe een kat ons kan leren gelukkig en mindful te leven.

Leer je ontspannen en leef zoals een kat dat zou doen. Dominant, maar toch relaxt. Goed de grenzen aangevend en luistert naar zijn hart

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • Januari 2018
  • Boekerij
  • EAN : 9789022581216
  • Mindfulness – katten

Beschrijving

Hoe een kat ons kan leren gelukkig en mindful te leven
De internationale bestseller over het bereiken van mindfulness – hét ideale cadeauboek met full colour-illustraties
Mensen houden ervan om problemen voor zichzelf te creëren. Ik kom het elke dag tegen, mijn soortgenoten ook. Ze stoppen nooit, en een van hun favoriete taken is om meerdere dingen tegelijk te doen. Ze zijn altijd op zoek naar iets, alsof het leven dat ze hebben niet voldoende is. Ze zeggen dat ze op zoek zijn naar geluk: maar weten ze wel wat geluk is?
Ik vind dat het tijd wordt om jullie mensen de wijsheid bij te brengen. Wij katten kennen de kunst van het leven. We eten wanneer we honger hebben, we slapen als we moe zijn. Het urenlang wachten voor een muizenhol heeft ons geduld geleerd. Het staren naar een aquarium heeft ons meditatie gebracht. En wij weten hoe we onszelf moeten vermaken.
Catfulness is een mindfulness-programma voor menselijke wezens. Als zij meer kunnen leven zoals wij dat doen, dan zal de wereld een stuk serener zijn. Zoals Sigmund Freud zei: “Tijd die je doorbrengt met katten is nooit verspilde tijd’.

Er is maar één manier om je vrij te voelen : alles wat op je drukt laten vallen. Ook poespas kan een last zijn. Ik heb dan ook liever geen strikjes, belletjes of tierelantijntjes. Als je het gevoel hebt dat er iets op je drukt – of dag nu klein is of ondraaglijk – doe dan iets heel eenvoudigs :laat het los.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit kleine boekje. Het is zo grappig, mindfulness voor katten! Zeker door de joga pose op de cover!

Conclusie

Het is een leuk boek. Het is verdeeld over 7 weken, iedere dag mag je wat lezen. Het is wel gebaseerd op de maandag tot vrijdag werkweken, want zondag staan de ultieme, vrije dagen tips! Leuk boek voor tussendoor, gewoon omdat het kan! 🌟🌟🌟

Please follow and like us:

Geef een reactie