Kom naar huis ~ Emma Anna

Deze mooie cover straalt mij tegemoet. Ik heb eerder een boek van haar gelezen, maar zal deze aan mijn verwachtingen voldoen?

* Galaxy kaarten van hier bij Ancreashop , voor 10% korting gebruik je de code : NAKITA10 *

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • September 2019
  • 300 bladzijdes
  • Dutch venture publishing
  • EAN : 9789492585400
  • Romantiek

Beschrijving

Verliefd worden is niet moeilijk, maar vechten voor die liefde wel.
Wanneer Hannah Mackenzie een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in.
Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Maar vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar een nieuw boek van Emma! Haar vorige boek ( ) vond ik erg leuk ton!

Alle andere vrouwen vielen in het niet bij haar, ook al voldeed ze niet aan het standaard schoonheidsideaalbeeld. Ze droeg een zijden jurk, die tot een stuk boven haar ietwat stevige knieën reikte, met hier en daar wat blauwe diamant-dingetjes of wat het dan ook waren. Haar decolleté was dicht gestrikt met een lint, maar daaronder bevond zich een inham tussen haar borsten in.

Tijdens het lezen

Aan de eerste hoofdstukken ergerde ik mij een beetje. Ik zat vol in de medelijden en het voelde meer aan zeuren aan voor mij.

Toen de actie kwam en ze uitgespeeld waren met om elkaar heen draaien werd het zeker beter!

Hij ging niet meer terug naar het hotel, maar kroop straks onder de wol met Elmo, die tegenwoordig elke nacht bij hem sliep.

Conclusie

Het verhaal heeft een hobbelige weg, maar nu ik terug kijk op het verhaal geef ik het 🌟🌟🌟. De romantische scènes zijn goed onderbouwd.

Haar vorige boek was beter, maar toch vond ik dit boek geen tijdverspilling.

Please follow and like us:

Geef een reactie