Het leven dat ik kende ~ Esther boek

Na het vorige boek van Esther was ik helemaal overtuigd dat ik meer ging lezen! Ik had zo erg genoten van het verhaal en vooral de schrijfstijl! Zou ze opnieuw mijn hart kunnen veroveren?

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • November 2019
  • 300 bladzijdes
  • Hamley books
  • EAN : 9789463886086
  • Literaire roman

Beschrijving
Het leven dat ik kende is een aangrijpende roman gebaseerd op waargebeurde feiten.
Nadat Roelf alles waar hij van hield is verloren, lijkt het leven hem weer toe te lachen wanneer hij het geluk opnieuw vindt met Sophie.
Tot die nacht waarop hun huis, met daarin alle onvervangbare herinneringen, tot de grond toe afbrandt. Als de politie hem enkele maanden later arresteert voor deze brand is het drama compleet.
Maar is hij wel schuldig of heeft justitie de verkeerde te pakken? Voor Roelf blijkt: wanneer je speelt met vuur, ben je nergens meer veilig.

Voor het lezen

Na het vorige boek van Esther ben ik enorm benieuwd naar deze. Zal het net zo een knaller worden als de vorige of is het totaal anders?

Tijdens het lezen

Ik heb wat meer moeite om in het boek te komen. Het narsistische is erg aanwezig. De moodwings brengen mij soms uit balans, al weet ik uit ervaring dat het precies zo gaat. Je ziet dat er veel in de slachtofferrol gegaan word, iets met onverwerkt trauma. Er moet nodig wat aan gedaan worden, maar gaat dat lukken? Word er voor open gesteld of niet?

Conclusie

Een bizar verhaal. Als je denkt dat het ene moment niet erger kan worden, kan het toch nog erger. Ik kon niet altijd even goed in het verhaal blijven. Soms werd het even teveel waardoor ik klutst kwijt raakte. De laatste hoofdstukken vond ik een beetje chaotisch, maar dat kan ook aan mezelf liggen. 🌟🌟🌟

Please follow and like us: