Duur huis nooit thuis

Duur huis, nooit thuis. Je werkt om de rekeningen te betalen, maar hoe kan je dit compenseren? Renee is het gelukt en hier is haar verhaal !

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • Oktober 2018
  • 176 bladzijdes
  • Uitgeverij Haystack
  • EAN : 9789461262912
  • Psychologie – financiën

Beschrijving
Je hebt een mooi huis, twee glimmende auto’s voor de deur – net als de buren. Maar net als zij ben je een slaaf van je werk geworden, want je luxe leventje moet worden betaald. Renée gooide het roer om: weg met die dure auto, geen gigantische hypotheek. Dan maar geen indruk maken op de buren. Wat ze ervoor terug kreeg? Tijd en vrijheid.
Ook jij kunt stoppen met de ratrace en beginnen met het leven waar je echt gelukkig van wordt. In dit boek beschrijft Renée, bekend van porterenee.nl, wat jij vandaag kunt doen om morgen vrij te zijn.

Voor het lezen

Tijdens het lezen\nRenee spreekt je persoonlijku ik bezig ben in het ebook van Renée ben ik enorm benieuwd naar haar boek. Wat voor tips kan ze geven en hoe is ze van -40.000 naar +100.000 !

Tijdens het lezen

Renee spreekt je persoonlijk toe. De toenadering voelt erg persoonlijk. Het leest snel weg en ieder hoofdstuk vertelt een verhaal. Ze bespreekt eerst haar verhaal in het kort en daarbij vergelijkingen met andere die zij geïnspireerd heeft.

Conclusie

Ze vertelt in het kort de verhalen die ze meegemaakt heeft. De verschillende fases in haar leven en de daarbij de bijbehorende struggles komen aan bod. Ze behandeld langzaam de stappen die ze genomen heeft. Als je een boek wilt lezen waarbij je wilt beginnen met besparen en betere keuzes maken raad ik deze zeker aan ! 🌟🌟🌟 !

Please follow and like us: