Het huis van de roos (Terra 7) – Esther Wagenaar

Tijd om het vervolg van Terra 7 te lezen! Een boek waar ik enorm lang naar uitgekeken heb en ook aan Esther vroeg wanneer hij nou uitkwam! Ga ik nu weer zeuren om een volgend boek?

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • 349 bladzijdes
  • November 2019
  • Celtica publishing
  • EAN : 9789493158092
  • Sciencefiction

Beschrijving
Samen met verzetsstrijdster Bridget gaat Conrad naar het noorden van Terra 7 om de reddingscapsule te vinden. Hun reis verloopt echter niet voorspoedig. In de bergen krijgen ze een aanval te verduren van een Afraanse patrouille. Zeer tegen Bridgets zin in besluit Conrad om de enige Afraanse overlevende te redden: Duncan. Het is een beslissing met grote gevolgen. Duncan is een edele uit het Huis van de Roos en via hem komt Conrad in de Afraanse samenleving terecht. Hij leert veel over de bewoners van dit eens zo machtige Huis en over hun grootste bedreiging: Falk. Deze hoogheer uit het Huis van de Adelaar is een direct gevaar voor alles wat Conrad liefheeft.

Lees die recensie van het Terra 7 deel 1 hier

Voor het lezen

Na deel 1 ben ik erg benieuwd naar meer! Ik verwacht meer actie in hun zoektocht en ik ben benieuwd naar het verhaal van Conrad. Zal hij zijn vrienden ooit nog terug zien? Leven ze überhaupt nog?

Tijdens het lezen

Dit boek is al gelijk actie. Je maakt dieptepunten en pieken mee. Je voelt mee met de karakters, want je voelt de empathie richting hun.

Het is mooi om de diepere emoties van Bridget te zien, want van buiten lijkt ze vaak hard.

De zoektocht gaat door , maar hoe willen ze bij hun uiteindelijke doel komen?!

Conclusie

Wat een top boek! Ik zat vaak gelijk in het boek, ondanks dat ik mij soms beroerd voelde. Het boek sleept je mee het diepe in, opzoek naar avontuur. Je komt oude bekende tegen, maar ook liefde voor de mensheid die eigenlijk al jaren verdwenen was.

Een waardig vervolg! 🌟🌟🌟🌟🌟! Zeker een serie die herlezen gaat worden, want die voedsel dromen vol actie waren heerlijk :p

Please follow and like us:

Geef een reactie