Elke werkdag een topdag ~ Mirjam Wiersma

Elke dag een fijne werkdag, wie wilt dat niet! Ik heb dit 10 weken plan gelezen 🙂

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • Mei 2019
  • 254 bladzijdes
  • Uitgeverij Haystack
  • EAN : 9789461263308
  • Managementboek

Beschrijving

Ben je ook zo druk? Kom je niet toe aan wat je echt wilt doen? Dan is het tijd om de regie te pakken: reken af met de drukte en creëer ruimte in je hoofd. Doe wat er echt toe doet, zodat je werkdag je voortaan een goed gevoel oplevert.
Mirjam Wiersma, bekend van Zakelijk flirten, testte een jaar lang technieken om meer uit je werkdag te halen. Wat werkt echt? In dit boek deelt ze haar ervaringen, geeft ze het ultieme overzicht in de enorme hoeveelheid onderzoek en adviezen én biedt ze een uniek tien-
wekenprogramma.
Volg het programma en maak ook van elke werkdag een topdag:
• je gaat elke ochtend uitgerust aan de slag;
• je weet elke dag wat er moet gebeuren;
• je kunt elke dag geconcentreerd werken;
• je hebt de ruimte om hét verschil te maken.
Mirjam Wiersma van Helemaal jij is voormalig advocaat en bedrijfsjuriste, en de bedenker van Zakelijk flirten. Tijdens trainingen en presentaties laat ze zien hoe je anderen kunt verleiden om zaken met je te doen of jouw ideeën te omarmen, en hoe je van elke werkdag een topdag kunt maken.

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar dit boek. Ik zou graag prettiger door mijn dagen willen gaan en beter leren communiceren met mijn collega’s. Hoe pak ik sommige zaken beter aan ? Hoe kom ik van een woede uitbarsting weer in mijn zen modes, ik ben erg benieuwd.

Tijdens het lezen

Je word week voor werk onder gedompeld in een nieuw onderwerp. Stap voor stap pak je alle zaken aan. Het helpt dat de auteur ook meegedaan heeft waardoor je ook haar bevindingen leest!

Conclusie

Het is een handig boek om meer bewust te worden van jezelf, maar ook van je omgeving! Het is mooi om te lezen hoe het verschilt per persoon. Soms loopt het anders . Het heeft mij zeker geholpen met bepaalde zaken. Mijn gesprekken zijn makkelijker en ik kan beter nadenken over mijn woord keuzes. Er is herhaling in het boek zodat je er bewust mee bezig blijft. 🌟🌟🌟🌟

Please follow and like us:

Geef een reactie