Film ~ Super bad

Een film die ik blijkbaar al een keer eerder gezien had, maar blijft het een leuke film of toch niet?

Een verhaal over twee sociaal onbekwame tieners die op het punt staan hun middelbare schooldiploma te halen. De jongens zijn onafscheidelijk – maar nu gaan ze naar verschillende universiteiten en zijn ze gedwongen om zich aan te passen aan een leven zonder elkaar. Evan (Michael Cera) is lief, slim en een beetje voorzichtig. Seth (Jonah Hill) is goedgebekt, wispelturig en heeft maar één interesse: seks. Dit is het verhaal van hun wanhopige pogingen om hun mislukte avances bij de andere sekse in één paniekerige avond goed te maken…

De film is kwa acteerwerk niet heel sterk. Het gaat van de hak op de tak en mijn gedachte blijft ook niet goed bij de film. Ik kan mij irriteren aan het gedrag van de jongens .

Mening

Het verhaal is veel voorkomend waardoor je meer verwacht. Je hoopt dat het verhaal je vast houd en meetrekt in het verhaal, maar dat was helaas niet het geval.  2 sterren.

Please follow and like us:

Geef een reactie