Zullen we het liefde noemen ~ Tine Bergen

Toen ik het boek voorbij zag komen wist ik dat dit boek mij aan zou trekken. De cover, de flaptekst en genre spreken mij gelijk aan.

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • 264 bladzijdes
  • Juni 2020
  • Uitgeverij vrijdag
  • EAN : 9789460018862
  • psychologische thriller

Beschrijving

Esther houdt van haar man Stef en van haar kinderen, uiteraard. Ze houdt van haar vader, al zou ze dat soms liever niet willen. Want houdt haar vader wel van haar? En hoeveel houdt Esther van die andere man, Jack?
Wanneer haar achtjarige zoon Linus de overbuurman doodrijdt, wijst alles eerst op een ongeluk. Dat gelooft Esther toch. Maar is dat wel zo? Want die overbuurman is ook wel de leerkracht die Linus vorig schooljaar het leven heel erg zuur maakte. De inspecteur die op de zaak wordt gezet doet zijn werk grondig, dus rest Esther geen andere keuze dan dit zelf ook te doen. Al moet ze daarvoor haar eigen leven wel heel scherp onder de loep nemen.
Van hoeveel mensen kun je tegelijkertijd houden? En hoeveel doe je voor de mensen die je graag ziet?

Voor het lezen

Ik kreeg dit geweldige pakketje binnen zonder kaars. Er zaten lekkere lip snoepjes bij die ik gelijk op had. De houten boekenlegger is een leuk item die je vaker kan gebruiken.

De vingerafdrukken komen ook terug op de boekenlegger wat ik echt leuk vind!

De beschrijving spreekt mij aan net zoals de beschrijving voor psychologische thriller! Ik heb wel zin in een mind f#ck!

Tijdens het lezen

De korte hoofdstukken lezen lekker weg. Je kijkt door de ogen van de moeder wat voor een fijne sfeer zorgt. Je ziet dat ze dingen aan het onderzoeken is , zowel platonisch, als moeder als psycholoog.

Het leest fijn weg doordat de emoties mee spelen, maar er ook rationeel gekeken word. Het is heerlijk om opgezogen te worden in dit verhaal.

Conclusie

Een van de beste thrillers die ik de laatste 1 1/2 jaar gelezen heb. Zeker de beste van dit jaar!

Het is heerlijk om te genieten van dit delict. Het is zeker geen fijn scenario, maar je kan wel het proces van dichtbij zien, wat ik uitermate interessant vind.

Dit boek krijgt door de vlotte schrijfstijl een mooie loop. Je leest er snel doorheen door de korte hoofdstukken. Ik geef het boek daarom ook !

Please follow and like us:

Geef een reactie