Film : Whiplash

Toen ik deze film gratis zag op Pathé thuis was ik aan het twijfelen of het iets voor mij is, maar ik geef het zeker een kans. Ben ik blij met mijn keuze?

  • Engels
  • 106 minuten
  • 2014
  • EAN : 8712609602456
  • Discriminatie / grof taalgebruik
  • Drama

Mening

Een film die mij zeker verrast heeft. Ik wist niet goed wat ik van de film moest verwachten, maar de leed, doorzettingsvermogen en vooral de lessen die geleerd zijn maakt dit een van de betere films, ook als je niet helemaal geïnteresseerd bent in muziek. Sommige scènes vond ik heel heftig doordat ik een gevoel van onderdrukking en manipulatie kreeg bij de scènes.

Het verhaal is zo reëel neergezet dat je blijft kijken. Soms kijk je weg door de pijn die zichtbaar is. Je wilt blijven vechten voor goedkeuring, maar hoe ver kan je gaan?  4 sterren.

Please follow and like us:

Geef een reactie