Lust & structure ~ Marielle Brouwer

Deel 3 , mijn favoriet tot nu toe! De boeken lezen heerlijk weg, maar het avontuur met Noah en Poppi, love it!

Recensie deel 1 chaos en structure

Recensie Wild & Structure

Deel 2 https://nakitaslibrary.nl/2018/12/12/wild-en-structure-marielle-brouwer/

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • Mei 2018
  • 350 bladzijdes
  • Dubtax books
  • EAN : 9789082663044
  • New adult liefde

Beschrijving

Noah en Poppi hebben al een tijdje een seksrelatie. Alleen voor Noah is dit niet meer genoeg. Langzaamaan is hij ergens zijn hart verloren. Hij wil gewoon laten zien dat hij er voor haar kan zijn, voor haar kan zorgen. Poppi heeft genoeg aan zichzelf. Ze heeft geen man nodig om haar doelen te bereiken. Daarbij kan een gebroken hart je kapot maken. Maar wat als alles onder Noahs voeten vandaan geslagen wordt? Als hij merkt dat hij niet altijd voor iedereen kan zorgen? En als Poppi erachter komt dat het misschien niet beter is om je hele leven alleen te blijven, maar misschien toch wel om je hart te verliezen.

Voor het lezen

Ik kijk enorm uit naar het verhaal van Noah. Hij trekt mij enorm aan door zijn grapjes, zijn kunst om niet altijd serieus te zijn, maar toch serieuze onderwerpen moeiteloos aan te snijden door daarbij goed advies te geven. Ik ben benieuwd!

Tijdens het lezen

Ik zit gelijk in het verhaal! Ik geniet van de diepte die ik krijg van Noah en Poppi. Ik herken zoveel in het leven van Poppi. Ineens alleen in een huis zitten nadat haar vader overleed. W struggle die daarna komt. Dat je jezelf kwijt raakt. Liefde die je niet toe durft te laten.

Conclusie

Ik heb enorm genoten van Poppi en Noah. Ze zijn voor elkaar gemaakt ondanks de dingen die ze meegemaakt hebben. Ze zijn allebei hard to get en willen niet binden. Ik kan dat zeker begrijpen. Ik herken veel in Poppi bij mezelf. Veel bruggen die je moet betreden voor je bij het einde komt en jezelf gunt om geluk te hebben. Ik voelde zeker de frustraties, liefde en genot bij de personages!       5 Uitmuntend boek!

Please follow and like us:

Geef een reactie