Storm en Structure ~ Marielle Brouwer

Het laaste deel dat ik in bezit heb! Ik ben enorm blj dat ik eindelijk lekker kan lezen al is het nog wel pittig op werk. Ik ben wel toe aan wat warmte in deze koude tijden, dus hopelijk word dit net zo een hete new adult als deel 3!

Chaos en structure #1

Wild & structure #2

Lust & structure #3

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • Juni 2019
  • 380 bladzijdes
  • Duntax books
  • EAN : 9789082663068
  • New adult – liefde

Beschrijving

Vijf jaar geleden werd Sils hart aan stukken gereten. Vandaag de dag is het nog steeds kapot. Hij heeft de liefde afgezworen en doet nu alleen nog maar aan losse flings. Hij is ervan overtuigd dat hij relaties kapotmaakt. Na vijf jaar staat Alexa weer voor zijn neus. Herinneringen komen boven en het vertrouwen is weg. Hoe zit het met gevoelens? Heeft Alexa spijt van wat er is gebeurd? Kan Sil haar ooit vergeven, of is het echt einde verhaal?

Voor het lezen

Ik ben enorm beniewd naar het verhaal van Sil. Hij is altijd aanwezig, maar spreekt eigenlijk nooit over de liefde. Het laatste gesprek met Noah werd er wel vertelt dat het lastig was, maar ik ben nu zeker benieuwd naar wat er zo lastig gevonden word. Liefde is moeilijk. Je kan pijn geven of krijgen, je moet het onderhouden en rekening houden met beide hun behoeftes en zaken die ze nodig hebben. Ik ben benieuwd naar wat zijn pijn is.

Tijdens het lezen

Hart pijn is nooit leuk. Ik weet hoeveel invloed mensen kunnen hebben op je keuzes. Ik weet nog hoe gebroken ik was toen ik een relatie ongewild moest verbreken van mijn vader. Het is enorm pijnlijk als je niet achter het besluit staat. Het is dan moeilijk om elkaar weer te vertrouwen, maar gaat dat goed komen?

Conclusie

Ik heb enorm genoten van deel 4. Je voelt de emoties heftig. De twijfel is aanwezig, maar er word langzaam opengesteld en wat steken onder water gegeven. Het einde was naar mijn gevoel nog niet klaar, had graag nog een hoofdstukje gelezen!      5 sterren!

Please follow and like us:

Geef een reactie