Valentijn voor 2 ( ebook bundel )

Voor mij is liefde iedere dag belangrijk. Contact met geliefde is enorm belangrijk. Valentijnsdag is net geweest, maar deze bundel kan je altijd lezen!

Specificaties

  • Nederlands
  • 2 Jan 2021
  • Ebook only
  • Books & butterflies
  • EAN : 9781393616900
  • Feelgood

Beschrijving

Valentijn met twee is een heerlijke verhalenbundel geschikt voor elk moment. Er kan een extra bed worden geplaatst!

Vijf kortverhalen nemen je mee in alle aspecten van het bedrijf. Met deze bundel heb je verhalen van vijf fijne auteurs in de hand!

Je kan het ebook hier kopen!

Mening

Leukste 2 verhalen vind ik Liefde in tijd van moord , Topverkoper al moet ik zeggen dat ze allemaal wel iets hebben. Een verhaal sprak mij wat minder aan, maar een super leuke bundel! Het zijn allemaal liefdevolle verhalen! Vooral bij topverkoper moest ik enorm glimlachen. Denk dat het wel mijn favoriet van de bundel is! 🌟 🌟 🌟 🌟 4 sterren

Please follow and like us:

Geef een reactie