Liefde zonder verleden ~ Anna May

Tijd voor een roman. Ik keek enorm naar dit verhaal. Opzoek naar liefde, genot en lekker diep in duistere en liefdevolle dingen!

Specificaties

  • Nederlands
  • 330 bladzijdes
  • Juni 2021
  • Dutch venture Publishing
  • EAN : 9789403628813
  • Roman

Beschrijving

Als je morgen niet leeft omdat je bang bent om gisteren kwijt te raken… dan is er toch niets? Als Abigail Kooistra de sleutel van haar nieuwe appartement krijgt, hoopt ze daarmee ook de deur naar haar nieuwe leven te openen. Hoewel ze haar verleden graag achter zich had gelaten, heeft het haar ook iets moois gebracht waarvoor ze wil vechten. Dat kan alleen als ze een goede basis weet op te bouwen: vast inkomen, eigen woning en een helder hoofd. Een boekenkast met een eigen wil brengt daar echter verandering in als die zonder pardon omvalt, dwars door de muur van de buurman heen. Een buurman die zich voorgenomen had Abigail Kooistra voorgoed uit zijn geheugen te bannen en helemaal geen nieuwe herinneringen met haar wil maken. Is er een toekomst mogelijk zonder dat het verleden in de weg staat?

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd hoe het Abi afgaat. Hoe gaat het met de buurman aflopen, wat is hun verleden en welk verhaal gaan ze ons brengen !

Tijdens het lezen

Het boek leest lekker weg. Ik zit vol in het verhaal en ben echt benieuwd naar Abu haar verhaal, maar ook die van Silas. Het verhaal laat je mee voelen. Ik heb al met tranen in mijn ogen gezeten in het midden. Sommige dingen kwamen echt wel binnen.

Conclusie

Het verhaal leest lekker weg. Je geniet van het verhaal en bent benieuwd naar waar het verhaal naar toe gaat. Ik geniet van beide personages al vind ik wel dat ze soms echt moeilijk doen. Sommige dingen overkomen je en daar kan je weinig aan veranderen. Ik raad het boek zeker aan!     🌟 5 sterren.

Please follow and like us:

Geef een reactie