Ik moet u echt iets zeggen ~ Mensje van Keulen

Toen ik dit luisterboek zag was ik wel nieuwsgierig geworden. Maar 3 uur luisteren dus dat zal in 3 wandelingen wel weg geluisterd zijn. Ik luister hem als leesterboek

Beschrijving

Mensje van Keulen komen ogenschijnlijk gewone mannen en vrouwen aan het woord die reden genoeg hebben om het leven niet altijd als een feest te omarmen.

In ‘Ik moet u echt iets zeggen’ van Mensje van Keulen komen ogenschijnlijk gewone mannen en vrouwen aan het woord die reden genoeg hebben om het leven niet altijd als een feest te omarmen. Wat aanvankelijk een doodgewone situatie lijkt mondt uit in de naakte waarheid, soms subtiel onthuld, soms als een mokerslag uitgedeeld. Een vrouw meldt aan de ontbijttafel achteloos en totaal onverwacht dat ze wil scheiden, een andere vrouw neemt wraak op haar bedillerige echtgenoot door de erfenis van zijn moeder een rol te laten spelen, de moeder van een moorddadige zoon doet een verrassend beroep op de rechter. Mensje van Keulen geeft een stem aan personages die niet vaak gehoord worden. ‘Horror en huiselijkheid’: deze delicate combinatie typeert haar werk (aldus Marja Pruis) en dat ondergaat de lezer van de weergaloze verhalen in deze bundel, die bovendien de humor niet schuwt.

Voor het luisteren

Ik ben erg benieuwd wat dit verhaal voor verhaal vertelt. Het komt op mij over als een oud verhaal dus ik ben benieuwd of het wat voor mij is.

Conclusie

Ik vind de stem helemaal niks, enorm slaapverwekkend. Daarnaast merk ik dat het verhaal mij totaal niet kan boeien. Ik zal hem dus ook niet afluisteren. Helaas geen verhaal voor mij. Ik vind het niet spannend, saai zelfs en ben niet geboeid. Helaas gebeurt dit wel eens. De korte verhalen vind ik niet leuk.

Please follow and like us:

Geef een reactie