Sugar rush ~ Sandra J. Paul

De cover is om op te eten! Ik geniet alleen al van het het lekkere snoepgoed!

Specificaties

  • Nederlands
  • Ebook only
  • 35 bladzijdes
  • 4 maart 2021
  • Uitgeverij : Books and Butterflies
  • EAN : 9781393721598
  • Feelgood

Beschrijving

Vier vuurrode enveloppen liggen op de keukentafel wanneer hij die avond thuiskomt. Genummerd, met zijn naam in hoofdletters erop geschreven, en het tijdstip waarop hij ze mag openen. Hij probeert zich te herinneren of hij zijn eigen verjaardag toevallig is vergeten, wat niet zo is. Het is ook geen Valentijn of een andere idiote feestdag voor verliefden. Hij opent de eerste envelop met bevende vingers, en leest de korte tekst: Ik heb zin in een Sugar Rush. Jij ook? Hij staat verstomd. Hij herkent haar handschrift. Maar nee, zij toch niet? Dat kan niet, zij is wel de laatste aan wie hij denkt. Maar wat als zij het toch is? Hij reikt naar de tweede envelop. Het spel is begonnen.

Voor het lezen

Deze mierzoete cover trekt gelijk mijn aandacht. Ik wil niet eens weten waar het over gaat, ik moet het gewoon lezen! Dus laat ik maar snel in het ebook duiken!

Tijdens het lezen

Het verhaal leest lekker weg. Je kan niet gelijk het suiker gehalte element vinden, maar dat zal later wel komen. Ik ben benieuwd waar het verhaal heen gaat.

Conclusie

Een vermakelijk verhaal. Je leert de karakters beter kennen en snapt uiteindelijk de titel. Grappig! Ben zelf een keuken prinses, al heb ik er niet altijd even veel zin in. Ik hou ervan om liefde te geven wat door de maag gaat. Het is een leuk verhaal dat lekker weg leest. Ik vond hem wel aan de erg korte kant, want had graag meer gelezen.

Het is leuk gedaan met de enveloppen en je kijkt dan of je het goed hebt van wie ze zijn. Enorm leuk .  3 sterren

Please follow and like us:

Geef een reactie