De selectie ~ Kiera Cass

Ik kijk enorm uit om aan de selectie serie te beginnen. Ik heb na vele leuke series die ik gezien heb op Netflix zin om mij onder te dompelen in een hopelijk mooie serie vol liefde, jaloezie en daadkracht.

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • Juli 2014
  • 274 bladzijdes
  • Uitgeverij van Goor
  • EAN : 9789000338344
  • Young adult

Beschrijving

Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour. De selectie biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te strijden om het hart van prins Maxon.
America Singer vindt het echter een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten voor een strijd om een kroon die ze niet wil. Ze moet in een paleis wonen dat continu wordt aangevallen door rebellen. Dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles. America realiseert zich dat het leven waar ze altijd van gedroomd had in het niet valt bij de toekomst die ze nooit voor mogelijk had gehouden.

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar de serie. Ik heb hem jaren geleden al gekocht en sinds vorig jaar is hij eindelijk compleet. Tijd om hem te lezen. Ik heb nu lekker de maand voor mezelf dus ik kan er lekker voor gaan zitten!

Tijdens het lezen

Het verhaal is enorm interessant vanaf het begin. Je leert het stelsel kennen en Amerika. Ze wilt niet mee doen, maar voor het welzijn van haar eigen gebroken hart en haar gezinssituatie doet ze toch mee.

Je ziet de struggles die zij meemaakt en leert de andere meisjes beter kennen. Manox zie je langzaam tot leven komen, maar is hij wel zo stijf als hij zich altijd voordoet?

Conclusie

Ik ben letterlijk door het boek heen gevlogen! Ik heb enorm genoten van de verhalen die er onderling gedeeld werden. Er heerst chaos, jaloers gedrag en veel geheimen. Zal het goed komen met Amerika en Manox? Ik kijk er enorm naar uit om dat te ontdekken!

Please follow and like us:

Geef een reactie