De elite ~ Kiera Cass

Ik ben enorm benieuwd naar deel 2. Ik heb genoten van deel 1 en wil meer weten. Wie gaan er af vallen? Hopelijk leer ik de meiden beter kennen zodat de keuze makkelijker word .

  • Nederlands
  • Paperback
  • Augustus 2014
  • 256 bladzijdes
  • Uitgeverij van Goor
  • EAN : 9789000338368
  • Young adult

Beschrijving

De selectie begon met 35 meisjes. Nu is de groep geslonken tot de elite. De strijd om Maxons hart wordt steeds meedogenlozer. Hoe dichter America bij de kroon komt, hoe meer ze twijfelt over de liefde. Elk moment met Maxon is als een sprookje. Maar zodra ze haar eerste liefde Aspen ziet, wordt ze overspoeld door herinneringen hun mooie plannen samen.
Terwijl America wordt verscheurd tussen haar twee toekomsten, weet de rest van de elite precies wat ze wil. America’s kans om te kiezen dreigt door haar vingers te glippen.

Voor het lezen

Na het succes van deel 1 ben ik nu enorm benieuwd naar wat deel 2 zal brengen. Deel 1 eindigde met zo een enorme cliffhanger! Ik ben benieuwd naar wat het koppel nog meer zal brengen en wat de 6 dames gaan doen nu ze in deze kleine samen overblijven.

Tijdens het lezen

Het verhaal gaat verder waar je gebleven bent. Er heerst chaos onder de overgebleven dames, want het is wel enorm snel gegaan. Ze zijn de top 6! Wat enorm spannend!

Conclusie

Het verhaal heeft zeker heftige scènes. De spanning bouwt op, maar de emoties zijn net zo een erge storm. Ik vind het best verwarrend dat ze zo aan het lijntje worden gehouden en veel informatie achter wegen word gehouden. Ik irriteerde mij er zeker een paar keer over. Ook het stelsel heeft zo zijn lekken, maar hopelijk zien we daar meer over in de rest van de serie. Ik ga snel door lezen! 4 sterren voor deel 2!

Please follow and like us:

Geef een reactie