Wolvenhart ~ Ina De man

Ik ben erg benieuwd naar de avonturen. Ik zag al een eerder boek van de auteur voorbij komen met goede verhalen. Ik ben benieuwd of dit boek mij zal verrassen.

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • Augustus 2021
  • 280 bladzijdes
  • Hamley books
  • EAN : 9789464208016
  • Jeugd – avontuur

Beschrijving

Als Kaat haar nichtje Eva van de trein gaat halen, start voor de meisjes een week vol avontuur, geheimzinnige symbolen en gevaar. De inbraak in een oude kapel op de begraafplaats lijkt eerst het werk van vandalen, maar als ze een vreemd teken vinden blijkt er meer aan de hand. Hun zoektocht naar antwoorden dompelt hen onder in de geschiedenis van Mechelen, van Margaretha van Oostenrijk en van Wolvenhart. Wie was hij en waar is de schat, die met hem begraven was, naartoe? Hun zoektocht is niet zonder gevaar, maar de nichtjes zetten alles op alles.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd waar deze zoektocht mij zal brengen. Word het een hels avontuur voor de meisjes vol spanning en ontdekking? Ik ben vooral benieuwd naar de geschiedenis , want dat is een van mijn favoriete onderdelen als het in een verhaal zit. Kennis tot mij nemen!

Tijdens het lezen

Ik moet langzaam in het verhaal komen. Na een paar hoofdstukken gaat het gelukkig makkelijker en leest het verhaal vlotter weg. Je gaat vol met de meisjes op avontuur en denkt met hun mee als ze bezig zijn met het speurwerk.

Conclusie

Het verhaal leest lekker weg. Je gaat net de meiden mee op ontdekking en zoekt samen met hun naar de oplossing. Ik vind het erg leuk dat de geschiedenis er ook bij getrokken is want het is absoluut een plus aan het verhaal. Je leert lopende wijs meer over Mechelen. Het is absoluut een leuk jeugdboek om aan de jongere kindjes te geven. Ik denk dat mijn zusje het ook heel leuk gaat vinden, want de spanning, kennis en avontuur zitten erin en dat zorgt ervoor dat het boek al snel interessant word. 🌟🌟🌟🌟 4 sterren!

Please follow and like us:

Geef een reactie