De prinses ~ Kiera Cass

Na het einde van deel 3 heb ik zeker vragen over de titel. Wat kan ik nu verwachten?!

Specificaties

  • Nederlands
  • Juni 2015
  • 246 bladzijdes
  • uitgeverij Van Goor
  • EAN : 9789000345199
  • Young adult

Beschrijving

Na het enorme succes van De selectie, De elite en De one schreef bestsellerauteur Kiera Cass dit spannende vervolgverhaal. Twintig jaar geleden deed America Singer mee aan de Selectie en wist ze prins Maxons hart te veroveren. Nu is het de beurt aan prinses Eadlyn om haar eigen Selectie te houden. Eadlyn verwacht niet dat het voor haar even sprookjesachtig zal zijn als het liefdesverhaal van haar ouders. Maar als de strijd om haar hart losbarst, zou ze er wel eens achter kunnen komen dat haar eigen geluk niet zo ver weg is als ze altijd dacht.

Voor het lezen

Ik heb de achterkant van het boek niet gelezen, dat heb ik alleen bij deel 1 gedaan. Ik hoop meer Maxon te lezen en hoe het leven hem nu vergaat!

Tijdens het lezen

Dit had ik absoluut niet zien aankomen. Het is enorm interessant. Zeker gezien ze vele plannen hadden en je een paar nu uitgewerkt ziet. Ik had een enorme hangover na deel 3 en vind het wel jammer dat ik geen echte eind scene daarvan heb gehad. Ik had graag geweten hoe die avond afgelopen was en dan een sprong door de tijd gemaakt!

Conclusie

Ik moet zeker zeggen dat het verhaal mij verraste. Ik ben enorm benieuwd wat het volgende boek gaat brengen. Ik vind het niet zo leuk als deel 1 , maar het is zeker leuk om meer te lezen! Ik word zelf wel een beetje onzeker van de onzekere sfeer die ze meebrengt. 4 sterren

Please follow and like us:

Geef een reactie